Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sziszegő

senior tag

válasz Yaye #32 üzenetére

Én kertesházba lakom és nem érint a téma mármint a csótányos de ahogy mondod az egér meg a csótány jól kiegyenlíti egymást szvsz az egér jóllakik és nem lesz csótány sem.

Amugy nekem 5 kutyám van persze kertesházban.

[Szerkesztve]

• Pacák

senior tag

válasz Yaye #13 üzenetére

Nálunk is él egy hullámos papagáj a családi házban, eddig ő repül a legjobban az eddigiek közül. :DDD Simán felrepül a lépcső felett az emeleti fürdőszobába a tükörhöz, aztán lehet keresni. A földszinten a konyhaablak előtti függönytartón kb. szemmagasságban van a másik törzshelye. Onnan szövegel kifelé a verebeknek. Anyu és apu vállán párszor volt az udvaron, mert az ősök elfelejtették, hogy ott ül a vállukon, de ennek ellenére nem repül el. A mi szobánkat is látogatja, ott a tv koax-kábelére szokott ülni a plafon közelében, vagy apuékhoz megy a szekrény tetejére. Pár hónapja vedlésnél elvesztette az evezőtolait, azóta alig tudott repülni, már azt hittem kiöregedett - most 6 éves - erre pont a héten megint műrepüléssel kápráztatta el a családot. :DDD Kinőtt az összes tolla újra. :)

A kutya-macska páros egyébként szigorúan csak az előszobáig merészkedik az udvarról.

Aktív témák