Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipo16V
aktív tag
válasz zsof Nokia #16154 üzenetére
ha minden jól megy én leszek a gazdi, csak itthon még nemnagyon hajlanak a dologra, holott 13évig volt sárhegyink.
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok!
Egyik ismerosomnek van egy fel eves fajtiszta kan kaukazusi juhasza, de kulfoldre utazas miatt sajnos meg kell valnia tole, a kerdesem az, hogy fel evesen eleg kicsi vagy mar tul nagy ahhoz hogy megszokja az uj helyet, uj gazdat?"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tipo16V
aktív tag
a vizsla, hirtelen elneveztük öcsinek minden nap rendszeresen jár még, be már nagyon barátságos, tanult kutya, ismeri az ül, lábhoz, menjél ki parancsokat, a konyhában ha nyitva volt az ajtó sosem jött be, mikor ebédeltünk, megállt az ajtó előtt.
Ma már játszottam is vele.
kezdem megszeretni"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok.
Egy kóbor fajtiszta vizsla mászkál be hozzánk a telepre, adunk neki mindig enni, inni, nagyon vékony, nyakörve van, van a nyakában egy "veszettség ellen oltva 2012" plakett.
Gondolom elszökött, rosszabb esetben kidobták
Fiatalnak tűnik fogai hó fehérek, milyen szabájok vonatkoznak a chipre?
Arra gondoltam, hogy elviszem állatorvoshoz, hátha van benne chip, és kideülne ki a gazdája."Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tipo16V
aktív tag
Sziasztok, egy nagytestű kutya havi kajája kb hány ezer lenne?
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Liftor Active - fekete, szövet+háló - ÚJ BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával