Hirdetés
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szotyika77 #34524 üzenetére
A két öreg nekem se ment ki sose, ők olyanok voltak akik kifejezetten lesték én mit szeretek és úgy viselkedtek, mindenáron a kedvemben akartak járni. Vannak ilyen kutyák, nagyon megszépíti a kutyatartást.
Sajnos a többiek nem ilyenek, persze kettő még kölyök így nem tudni mi lesz. Normális esetben az ember lentről halad felfele a fejlődésben, velem jól kikúrt az élet, mert a legjobb kutyám volt a két első, azóta meg leépülés van. -
Vesa
veterán
válasz
szotyika77 #34524 üzenetére
"de ha kutyát látna a nyitott ajtónál az utcán biztos menne utána. De nem adunk neki esélyt a szökésre"
Ezért kell iskolába járatni. Ott sok a kutya és számos olyan képzési metódus van, ahol direkt a többi kutyás ingert veszik bele a feladatokba. A rendes képzés nem abból áll, hogy "ül" meg "fekszik", hanem mindenféle helyzetre felkészítik a kutyát, legföképpen arra, hogy a gazda ehgedélye nélkül nincs az az inger, ami megengedi számára az önállósodást. Persze ehhez otthon is foglalkozni kell vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest