Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5701) Lauda válasza kircipeti (#5700) üzenetére


Lauda
félisten

:B

Bitang am, szereti is bizonygatni, utanakotnem a kocsit siman elhuzna. ;] Errol a huzkodasrol nem akar leszokni sehogy sem, hiaba allok meg es varok, amint elindulunk megint huz ha kutya/macska van elottunk vagy valami izgato szag. Jo persze meg lehet regulazni es akkor nem huzkod annyira, de a kovetkezonel ugyanez kezdodik elorol. :O :DDD Lassan olyan lesz az alkarom, mintha rendszeresen gyurnam.

(#5702) kircipeti válasza Lauda (#5701) üzenetére


kircipeti
senior tag

Elo az egysoros fojtot es azzal elkapni a bundajat! Vagy irany a konditerem :DD

Ma lattam ket kutyasetaltatot is az utcankban, pedig ez ritkasag nalunk. Egyikuk Karoly-bacsi stilusban nyomta, a masik mellett viszont teljesen normalisan battyogott a kutya.

Csinaltam en is ma par kepet az udvaron.

Ezen meg dolgozunk majd egyik delutan. Igazabol a frankon beallitott nemetjuhasz ketemberes melo, erre meg most egyedul voltam:

Megfigyeltem, hogy a Gonzo is kenguruban nyomja:

Ormester nezes:

Ez a kep nem johetett volna letre, ha nincs a Manci cica:

(#5703) Lauda válasza kircipeti (#5702) üzenetére


Lauda
félisten

Nalunk az egysoros fojto nem valt be, szinte fel se veszi a kenyszerito eszkozoket. ;] :P

Jok a kepek, foleg az ormesteres. :C

-------------

A mai nappal asszem befejeztem az elengedett setaltatasokat, tobb mint ket eve hordom ki igy, de meg sosem tortent ilyen. Elfutott valami nyulszeru utan es 10-15 perc mulva se jott vissza, na ekkor kezdtem aggodni. Jo haromnegyed orat kerestem ezt a dogot, eloszor gyalog/futva, majd hazafutottam a kocsiert es azzal. Maskor par percen belul visszajott, barmi utan is futott el. Mondjuk mostanaban eszrevettem, hogy messzebbre elmegy es ritkabban fut vissza, mondom kicsit vissza kene szoktatni a porazos kintletre, erre tessek.
A belemet kifutottam/kiabaltam, beszoltam tanyakra, hazakba es semmi, k*rvara megijedtem, h nem lesz meg.
Nem kivanom senkinek amit ateltem ma delutan. Innentol csak poraz.

[ Szerkesztve ]

(#5704) Skizz válasza Lauda (#5703) üzenetére


Skizz
addikt

Zserbó se, le se szarja... azt hittem, több értelme lesz. Volt már egyszer, hogy úgy bepipultam rá, hogy megfogtam a fojtó egyik karikáját és azzal húztam magam mellett (ujjamon tapasz meg alig mozog), és még azt is leszarja. Majd meg fullad, úgy kapkodja a levegőt hogy kilométerekre hallani a hörgését, de mind a 4 lába kapkod, teper, tör, zúz, közben meg túr minden szart az úton. Ha csak simán pórázzal viszem, originálba, akkor meg pont ugyanúgy viselkedik, mint a bőrrel, max. hamarabb kapkodja a levegőt... Azt meg képtelenség megcsinálni vele, hogy magam mellé parancsolom, azt meglazítom és dicséretet kap... Csak úgy jön mellém, hogy odahúzom a pórázzal, de azért meg nem fogom megdicsérni, mert közben tartani kell, különben indul rögtön. De a legjobb az, hogy minden kerítésnél benéz, sompolyog, aztán amikor észreveszik a benti kutyák, akkor úgy meglódul, hogy kitépi a karom. Élőben vicces, de egy idő után már nagyon megunom. Türelmes ember vagyok, de amikor 10 méterenként megáll, aztán ahogy ugatnak rá 4 kerékkel megindul mint az állat, az már sok.

(#5705) Lauda válasza Skizz (#5704) üzenetére


Lauda
félisten

Kiskoraban kellett volna megnevelni, most mar jo esellyel megszivtad, ahogy en is a Ronival. :P :DDD Keszulj fel arra, hogy ketszer ilyen eros lesz, majd akkor mekkorakat fog huzni, nekem mar ismeros a szitu.

Amugy odamegy az melled magatol is, ha eleg turelmes vagy, ido kerdese. :) Ertelme nem sok van mondjuk, mert ahogy elindultok megint huzni fog, nalunk detto ugyanez van. Vannak szakaszok, mikor 5-10 meterenkent rant olyat, hogy egybol bedurranok. :O

(#5706) Winner_hun válasza Lauda (#5705) üzenetére


Winner_hun
félisten

Én kb másfél éves korában kezdtem el magam mellé szoktatni, néhány nap múlva igencsak meglepődtem hogy tud ő mellettem is jönni ha akar. Az hogy jobbról megkerül és megáll a bal oldalamnál az egész jól megy már neki. 1 óra alatt rávehető volt és nem is volt jutalomfalat..:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5707) Lauda válasza Winner_hun (#5706) üzenetére


Lauda
félisten

Az oke, de nekem nem az lenne a fontos, h mellettem jojjon, hanem legyen hosszuporazon csak ne huzzon. :)

(#5708) kircipeti válasza Lauda (#5703) üzenetére


kircipeti
senior tag

En a heten kezdem el felmerni a chip beultetesi lehetosegeket a kornyek rendeloiben. Ha Roniban sincs meg, akkor szerintem itt a remek alkalom...

Skizz: en megmondtam, hogy ha nem tudod hasznalni az egysorost, akkor ugyanaz lesz, mint a borrel, csak fuldoklo hangokkal kiserve :K De nem vagy lekesve semmirol sem.

Winner_hun: helyes, tessek csak pallerozni azt a juhaszt.

(#5709) Lauda válasza kircipeti (#5708) üzenetére


Lauda
félisten

Tegnap epp ezen gondolkodtam seta kozben, hogy rakatok bele chipet, erre fel ora mulva mar a kutyat kerestem. :DDD Mondjuk attol meg eluthetik, lelohetik stb, szoval az se old meg mindent. Korbekerdezek en is, hol merre, mik a lehetosegek. :K

Te mire jutottal chip ugyben?

[ Szerkesztve ]

(#5710) Winner_hun válasza Lauda (#5709) üzenetére


Winner_hun
félisten

És hogy lett meg? Mert arról nem írtál:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5711) csaba54


csaba54
tag

ő lujza

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#5712) csaba54 válasza csaba54 (#5711) üzenetére


csaba54
tag

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#5713) Winner_hun válasza csaba54 (#5711) üzenetére


Winner_hun
félisten

És mi a kutya neve?
(bocs, nem tudtam kihagyni:B:D)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5714) Lauda válasza Winner_hun (#5710) üzenetére


Lauda
félisten

Ja igaz, elegge megviselt a dolog.

Ugye hivogattam folyamatosan es korbefutottam a kornyekbeli tanyakat, hatha arra ment, de semmi, aztan visszaneztem a setautvonalra es semmi. Mondom ezt gyalog nem fogom birni es az utvonal nagy resze kocsival is bejarhato, ezert gondoltam hazafutok az autoert es azzal folytatom a keresest. Ezen a kepen latod jobbra azt a betonos reszt, egy feluljaro alapja, utana nem sokkal kezdodnek a hazak. ott talalkoztam ket bicajos gyerekkel, oket is megkerdeztem lattak-e, de sajnos nem, mondtam nekik, hogy figyeljek mert jovok vissza es ha feltunik azert jobb ha tavol maradnak tole. :DDD Kb 6-8 percen belul mar ott is voltam es tekertek befele a varosba, szoltak, hogy lattak a kutyat, nagyjabol ott szaglaszott, ahol lefotoztam az emlitett kepen. Tiszta sar volt es riadt, biztos megijedhetett mar o is, hogy nem talal, fogalmam sincs hol jarhatott a kiesett ido alatt.

Sokan szerintem fel sem fogjak mit ereztem az ido alatt, mig kerestem, nagyon kotodom ehhez a doghoz, meg egyik kutyamnal sem volt ilyen szoros a kapcsolatom.

Viszont ugy vettem eszre, hogy befigyelt nala a leszaros effekt, szerintem ezert is kanaszkodott el annyira a szabad setakkor, sokkal messzebbre elment es ritkabban is jott vissza hozzam, de ezzel a vasarnapi akcioval vegleg elcseszte a renomet. Innentol csak poraz es sokkal kemenyebb leszek en is vele, le fogom szoktatni a huzkodasrol is. Meg nem tudom hogyan, de azt nem fogom hagyni, hogy hulyere vegyen.

csaba54 Legyszives hasznald a szerkesztes opciot es ne szard tele ertelmetlen postokkal a topikokat, tegnap este ugyanez ment. :U

[ Szerkesztve ]

(#5715) Winner_hun válasza Lauda (#5714) üzenetére


Winner_hun
félisten

Kíváncsi leszek nálunk lesz-e ilyen elcsatangolás, ha sétálni megyünk és meg van fogva a kutya, én elmegyek 5-6 lépést akkor már nem bír magával és jönne utánam, nem szeret a sor végén lenni:D Így lehet a legjobban megfuttatni, valaki megfogja, másik előre megy, aztán engedni a kutyát, majd elbújni:D Előrerohan, ha odaért akkor vissza amíg meg nem talál, közben persze aki elöl volt még messzebb megy..

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5716) Eagl3 válasza Lauda (#5714) üzenetére


Eagl3
veterán

Mi is a tanuló fázisban vagyunk éppen, sokat vagyunk a városban vele szóval nincs mese, szépen kell sétálnia... eleinte folyamatosan húzott, abszolút nem zavarta, hogy majd meg fullad, csak ment vadul előre, ha kutyát látott akkor még inkább.
Most már, hogy kicsit idősebb (8 hónapos lesz), napról napra szebben sétál, akkor még mindig megőrül ha kutyát lát, de sokkal kezelhetőbb mint volt más kutya jelenlétében is.

De hál istennek nagyon tanulékony kutya, rövid idő alatt megtanul bármit...

(#5717) Lauda válasza Winner_hun (#5715) üzenetére


Lauda
félisten

Vigyazz ra nagyon, 2 es fel eve hordom ki a hatarba elengedve, en se hittem volna, de megis elbarangolt. Biztos nem volt szandekos, elment egy szag utan gondolom, csak ez nem igy mukodik keremszepen. Nalunk meg az a problema is fennalt, hogy ha osszetalalkozik valakivel, akiben ellenseget lat vagy megijeszti az illeto, akkor siman nekimegy, a Roniban megvan ez a tamadasi oszton. Szoval 2 dolog miatt is kellett aggodnom eleg kemenyen.

Jatszatok vele nyugodtan, de ha eszreveszed azt, hogy messzebb megy vagy nem annyira szofogado ottkint, azonnal fogd vissza porazra, nehogy ti is igy jarjatok. ;)

(#5716) Eagl3 Sok sikert hozza. Megtanulja, ha eleget foglalkozol vele es kitarto vagy. Most ne engedd semmikeppen diktalni, kulonben nem Te diktalsz, hanem o. Az legyen, amit mondasz neki, mindig es nem lesz vele gond. Roni batyo sajna nem lett megnevelve elegge kolyokkorban es ennek isszuk a levet mindketten nap mint nap. :)

[ Szerkesztve ]

(#5718) Winner_hun válasza Lauda (#5717) üzenetére


Winner_hun
félisten

Ha szabadban van akkor nem a legszófogadóbb, pláne ha az orra a földre van tapasztva, akkor mondhatok neki bármit, esetleg rámnéz aztán annyi.

Emberek mellett elmegy, ha van náluk táska / szatyor akkor azért azt szereti megszaglászni:D Viszont ha 4 lábon járó élőlényt fedez fel akkor teljesen megbolondul, menne hozzá, igaz csak játszani meg kergetőzni, de azt nagyon. Nagy ritkán ha még időben észreveszem a megindulását és rászólok akkor van hogy megáll, nem tudom hogy csinálja:D Minden esetre ha el van engedve akkor sokkal jobb mintha meg lenne kötve - sétáltunk az erdőbe, épp kanyar következett, azt láttam hogy kutya eltűnik, valaki meg felkiált hogy "menjél vissza" vagy "maradj ott" vagy nem tudom már hogy mit mondott, de nem volt semmi különös csak szimatoltak. Aztán elhívtam a kutyát, eljött, de mielőtt megfoghattam volna ismét visszafutott a másik kutyához, aztán mikor másodjára is eljött és megfogtam akkor ugatott párat. Ha meg van kötve akkor sokkal nagyobb szája van, amúgy nem bánt:D
Igaz aki a kutyájával volt neki nem tetszett hogy szabadon van a kutya, mondta hogy pórázon kell sétáltatni, elővettem a zsebemből, meglóbáltam, mutattam neki hogy itt van., aztán különösebben nem érdekelt hogy mit magyarázott még:)

Lehet ezt amúgy már írtam régebben, passz

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5719) Lauda válasza Winner_hun (#5718) üzenetére


Lauda
félisten

Ha valami fontos szag utan ment, a Roni is cseszett ram, de mostanaban talan meg jobban onallosodott mint irtam is. Regebben alig varta, hogy visszafuthasson hozzam es simogatas utan mehessen tovabb, de az utobbi idoben inkabb azt vettem eszre, hogy az en vagyok a kiraly tema ervenyesult nala. Nem baj ez, gondolom az osztonei viszik elore, de le fogom torni a szarvat, abban biztos lehet. ;]

Probalgasd akkor is visszahivni, amikor elfut egy szag utan. Ha ennek nem tesz eleget, nalatok is barmikor elofordulhat a mi esetunk. :)

(#5720) csaba54 válasza Lauda (#5714) üzenetére


csaba54
tag

ennyire zavaró egy hiba?

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#5721) Winner_hun válasza csaba54 (#5720) üzenetére


Winner_hun
félisten

Egy hiba nem. De azt írta tegnap is ez ment, így ez már nem az első eset. Ha meg így állsz hozzá akkor lesz több hasonló is...

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5722) Lauda válasza csaba54 (#5720) üzenetére


Lauda
félisten

Nem, dehogyis. Csak kerlek figyelj oda arra, amit irtam.

Kutyas kep nincs valami jobb? :)

[ Szerkesztve ]

(#5723) csaba54 válasza Winner_hun (#5721) üzenetére


csaba54
tag

ezt nem értettem egészen,mert több hibámról nem tudok,ha csak más valamiben nem felelek meg az itteni elvárásoknak
vagy úgy általánosságban ez ment tőlem függetlenül
ezt a felületet még szoknom kell
ahol folyamatosan lógok ott van teszt lehetőség,ahol lehet gyakorolni
a szerkesztést próbáltam,de csak vissza törölni sikerül,az egész komment nem tüntethető így üresen marad ott :(

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#5724) csaba54 válasza Lauda (#5722) üzenetére


csaba54
tag

lesznek
az nem off,ha macskával összebújva?

mivel nem fog egeret, rákényszerítettem a macskák megtűrésére,aztán most meg már együtt alszanak :Y

[ Szerkesztve ]

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#5725) Lauda válasza csaba54 (#5723) üzenetére


Lauda
félisten

Ranyomsz a szerkesztes gombra, bejon a szerkesztendo post. A mar meglevo szoveget ne bantsad, hanem alaja ird bele amit szeretnel, kiemelve, hogy kinek irod es ok gomb.

Amugy gyakorolni ott a proba topik: [link]

(#5724) csaba54 Oksi! :R

[ Szerkesztve ]

(#5726) csaba54 válasza Lauda (#5725) üzenetére


csaba54
tag

köszönöm :R
milyen jó,hogy nem,rossz indulatú megjegyzésként reagáltam vissza :C
így most segítettél és okosabb lettem
mert igazából nem tudtam hova tenni,hogy előttem nem sokkal a viccelődés nem probléma ,a rontásomért meg rögtön irgum-burgum
ez most off amit írtam? /láma/

...nézz a hátad mögé még akkor is,ha hátrafelé mész,mert a bizalom nagyon sokba kerülhet

(#5727) total90


total90
veterán

Ma a jó időre való tekintettel kimásztam a szobámból és lőttem pár képet Pöcökről. Íme [link] Van 2 másik, nem kutyás kép is, de az nem lényeg... A 4. kép meg... :DDD Ruf an póz :C

Ha nincs jó, ló a szamár is.

(#5728) Skizz


Skizz
addikt

Pár kép, vegyesen. :)


(vagy ez van vagy alszik)


(kapunyitás)


(nyalóka)


(egész komoly)


(beszóttá'? nézés)


(imádja az almát)

:)

(#5729) Lauda válasza Skizz (#5728) üzenetére


Lauda
félisten

Jo kepek, szep lett ez a dog. :Y :)

(#5730) kircipeti válasza Skizz (#5728) üzenetére


kircipeti
senior tag

Az elso kepen latszik, hogy nem normalis :DDD (jo ertelemben)

Gyonyoru juhassza cseperedett!

(#5731) Skizz


Skizz
addikt

Köszi. :)

#5708: Hát mi a lófaxt csináljak még? :) Mellém nem jön. Ha fél órát állok vele az út közepén, akkor csak nyüszít meg tépi a pórázt. Ha rángatom séta közben, leszarja. Ha két kézzel a bal oldalamra állítom, akkor az összes lába a levegőben és úgy kapálódzik, ahogy csak lehet. Nem tudom ráterelni a helyes útra, így dicsérni se tudom. De az első sétáknál pont ugyanez volt, pedig kis pöcs volt még, meg akkor látta a "világot" először, azt ugyanúgy ment mindenhova... Akkor is rángattam már, meg ha nagyon gáz volt, akkor megálltunk, de ugyan úgy viselkedik, ahogy akkor. Függetlenül az én viselkedésemtől meg a kínzó eszközöktől. Iszonyatos nagy különbség van kutya és kutya között. Elhiszem, hogy nektek (Winner és kircipeti) egyből, vagy hamar ment a tanulás, de ez a dög szerintem már akkor szívatta a tesóit, mikor még ki sem nyílt a szeme...

[ Szerkesztve ]

(#5732) kircipeti válasza Skizz (#5731) üzenetére


kircipeti
senior tag

Ne hidd, hogy egybol ment nekunk is, meg azt se, hogy most tokeletesen megy minden. Legalabbis a magam neveben beszelek.

Gonzo almatag volt kicsinek allitolag. Ugy kellett felkelteni szopizni is. Mindig ove volt a "vege" a tejecskenek, amiben allitolag a legtobb anyag van. Vegigment minden cicin, majd vissza szunya :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5733) Andie


Andie
őstag

Sziasztok!

Segítségeteket kérem!

Morgó gazdát keres!

8 hónapos, németjuhász + husky keverék kutyus családi okok miatt sürgősen (új) gazdát keres!
Morgót 2 hónapja találtuk, és befogadtuk. Nagyon kedves, játékos, huncut kutya, minden balhéban benne van. Szeret labdázni, sétálni, a házra vigyáz (a kerítéshez közeledő idegenekre ugat).
Nemrég babánk született, és sajnos Morgó sürün felkelti a picúrt, illetve lelkesedésével veszélyezteti a pici testi épségét. Bár nagyon a szívünkhöz nőtt Morgó, kénytelenek vagyunk olyan helyre örökbe adni, ahol szabadon futkározhat, és a gazdája sok időt tud vele tölteni.

Morgó ingyen elvihető, sőt, az új, szerető, gondos gazdi a problémamentes kezdéshez anyagi támogatást is kap!

További képek:
Morgó 1
Morgó 2
Morgó 3
Morgó 4

Köszi szépen! :R

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#5734) Lauda válasza Skizz (#5731) üzenetére


Lauda
félisten

Naluk azert ment olyan gyorsan, mert ok alkalmazkodtak a kutyahoz. :DDD

(#5735) Eagl3 válasza Skizz (#5731) üzenetére


Eagl3
veterán

Nem tudom mennyit viszed pórázon, de minimum duplázd meg. Rá kell jönnie, hogy ha séta van, akkor melléd kell tapadnia, ez bizony nem egyszerű... ezért kell nagyon sokat sétáltatni. Ha már egyszer megtanulta a büdös életbe nem felejti el, hogy ha séta van, akkor szépen kell jönni.
Ami még beválhat (legalábbis nekem bevált), hogy gyakran kell vinni ismeretlen helyre. Ott talán visszavesz a tempóbál és a gazdi mellé vonul afféle fedezék gyanánt. Folyamatosan beszélni hozzá, dicsérni, zsebből jutalomfalatot adni ha szépen jön vagy ha húzás után vezényszóra visszajön melléd (persze ezt nem szabad túlzásba vinni).

(#5736) Winner_hun válasza Skizz (#5731) üzenetére


Winner_hun
félisten

Én úgy csináltam hogy amikor össze-vissza ment akkor jobbról magam mögött elvezettem és a bal oldalamra állítottam, majd álltunk egy picit és indulás. Ha elment akkor megint. Kicsit megnyúlt a séta de igen gyorsan felfogta hogy nem feltétlen kéne elmenni. A megkerülés az első néhány alkalommal leesett neki, ha mostmár megállok és feszül a póráz akkor a legtöbb esetben megkerül és mellettem vár. Aztán ha indulunk akkor általában gyorsabban megy mint én, ha már nagyon elegem van belőle akkor megragadom a grabancánál és magam mellé emelem vagy a seggére leadok egy figyelmeztető csapást. Ilyenkor legtöbbször már nyugi van és halad mellettem.
Persze olyan is van hogy a grabancmegragadásos visszatartás után előrelép 2-t, megrázza magát és megy tovább, mintha semmi se történt volna, ilyenkor a szájam széle a fülem felé kezd el húzni:D Aztán jön a következő grabancolás;] Ha melletted van amúgy akkor jutalomfalatot neki, kicsit gyorsabban le fog esni hogy ezt kell csinálni mert még kaja is jár érte:)
A nyüszítés meg póráztépés a türelmetlensége jele, ilyenkor NEM szabad tovább menni csak ha azt csinálja amit kell, mert ha ilyenkor tovább mész akkor az úgy esik le neki hogy így kell csinálni a továbbhaladáshoz.

[ Szerkesztve ]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5737) Lauda válasza Andie (#5733) üzenetére


Lauda
félisten

Buda-n vagytok? Az adatlapodon azt talaltam. Van itt papan ez a human allatvedo egyesulet, rakerdezek esetleg hatha tudnak segiteni. Az kicsit bajos, hogy messze vagy, oda nem fog elmenni senki a kutyaert szerintem.

(#5738) Andie válasza Lauda (#5737) üzenetére


Andie
őstag

Szia!
Egész pontosan Budakalász. Köszi, ha rákérdezel!
Elsősorban gazdához szeretnénk adni, végső esetre menhelyre. Bár nemtudom hogy müködnek ezek, bizti lesz ott gazdijuk?
A kutyát énis el tudom vinni akárhova Pesten belül.

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#5739) Lauda válasza Andie (#5738) üzenetére


Lauda
félisten

Szia!

Azt en sem tudom, hogy a menhelyen hogy megy. Ami itt van papan egyesulet, ugy mukodik, hogy eloszor a befogott/befogadott allatot elviszik dokihoz, megnezi, beoltja ha szukseges es ideiglenes befogadokhoz kerul addig, amig nem talalnak neki gazdat. Altalaban hamar lesz gazdajuk, van mikor itthon, de egy csomo kutyat ausztriaba visznek ki. ;)

(#5740) Andie válasza Lauda (#5739) üzenetére


Andie
őstag

Köszönöm szépen az infókat!
Úgy néz ki, páran érdeklődnek iránta, remélem valakinél otthonra talál! Ez eldől pár napon belül. Ha mégsem, akkor nyomjuk ezt a menhelyes vonalat!
:R

Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

(#5741) golyani


golyani
addikt

üdv!

tudnátok adni valami tippet az ügyben, hogy hogyan szoktassam le a spánielünket arról, hogy a kocsi oldalára felálljon és a kilincseket szimatolja, mert karcolja a lakkozást ahogy lehúzza a lábát ami ugyan nem feltűnő, de zavaró mert mégis új autó.
előre is köszi a tippeket:)

(#5742) kircipeti válasza golyani (#5741) üzenetére


kircipeti
senior tag

Hali!

Nekem egyszer ugrott fel a kutya a motorhaztetore, nem vagyok buszke arra, ahogy lehajitottam onnet. Azota eszebe sem jutott felugrani.

Nem biztos, hogy jo modszer, de egy probat meger. Kellekek: gazdi, auto, suritett levegos spray, kutya. Beulsz a kocsiba, lehuzod az ablakot. Kezedben a sprayvel varsz az ugrasra. Ha felugrik, akkor kiadsz egy tiltoszot es fujsz egyet (Nem kell a kutyara, mert elvitetnek allatkinzasert. Eleg melle.). Majd megdicsered, amikor a foldon all negy labbal. A gyakorlas idotartamara terithetsz valami rongyot az ajtora, hogy addig se karistolja ossze.

(#5743) Winner_hun válasza golyani (#5741) üzenetére


Winner_hun
félisten

Gólyaláb?:D

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5744) golyani válasza Winner_hun (#5743) üzenetére


golyani
addikt

hogymivan?:) nemértem :B

ez a fújós ötlet jó,majd kipróbálom, vagy levegőspréval vagy vízi pisztollyal:D

[ Szerkesztve ]

(#5745) Winner_hun válasza golyani (#5744) üzenetére


Winner_hun
félisten

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5746) Skizz válasza golyani (#5744) üzenetére


Skizz
addikt

Ha vízipisztollyal csinálod, azt videózd már le, légyszíves. :D

(#5747) kircipeti válasza golyani (#5744) üzenetére


kircipeti
senior tag

Vizipisztollyal ne, mert az tetszene neki. A levegospraynel is inkabb a hangja szamit es nem az, hogy lefujod.

(#5748) Winner_hun válasza kircipeti (#5747) üzenetére


Winner_hun
félisten

Brúnó utálja ha képenfújják, akkor ugrik. Volt aki egyszer ráfújt, mondtam nem kéne mert ha valamit, akkor azt nem szereti.
Még jó hogy a széllel nem kekeckedik:DDD

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#5749) golyani válasza Winner_hun (#5745) üzenetére


golyani
addikt

jó ez eddig oké. :D de micsináljak vele? hogy oldja meg a gondomat? állítsam gólyalábra a kocsit h az eb ne érje fel?:D

(#5750) Winner_hun válasza golyani (#5749) üzenetére


Winner_hun
félisten

Az ebet gólyalábra és akkor nem kell felugrania:)

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.