Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezek szerint én jobban emésztek a kutyánál, mert nekem a csontleves kifejezetten emészthető és mivel kórházban betegeknek is adják, tápérték nélküli sem lehet, sőt van aki pénzt ad érte...[link]...
Ha csontlevest főzök, mindig élvezettel rágcsálom le a fele porcot a csont végéről, a másik feléről lerágja a kutya... Ma is kapott csontot, nem is keveset, de csak kis részét rágcsálja le, a többit /ő tudja mely részeit/ meghagyja és kész... Körömpörkölt volt pacallal, a maradék csontokat is megkapta, bőven van rajta rágnivaló... A kutya érdekes módon nagyon mozgékony, a szőre fényes a súlya megfelelő... Nem sovány és nem kövér...
a műrágcsák nyilván nem azokból a részekből készülnek, amit emberi fogyasztásra alkalmasnak találva eladnak, de cáfolj meg, ha tévednék...
Ezt a kutya nem tekinti csontnak, elhiheted... ezt sem... menta ízű... minden kutya álma, hogy mentaízű/szagú legyen a lehellete..
Végezetül csak egy kérés: Amennyiben egzakt tudományos bizonyítékot tudnátok linkelni arról, amit állítotok, miszerint : "A csont nem emesztheto, igy nem tud belole semmit hasznositani a kutya, nem jo se kalciumpotlasra se semmi masra." örömmel fogadnám, mert így kb annyit ér, mintha kijelenteném: "A kutya a csontot jól emészti, rengeteg hasznos ásványi anyagot és vitamint tartalmaz."
Ha Nektek nem kell bizonyítani semmit, nyilván nekem sem.. Ha kérhetném a link ne valamely kutyatápgyártó oldalára mutasson, vagy szponzorációját lehessen gyanítani a háttérben, mert az kb. nulla hitelességű egy egzakt és hiteles tudományos vélemény szempontjából.A kutyacsemegéket ugyanazok a cégek forgalmazzák, mint ezeket....:[link]
Érdekes vélemény: [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Napelem
- Garmin Venu 3 - testnevelés óra
- Politika
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bundle topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest