- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT.hu
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
Én mirrorban hasznalom. Mert pár év utan a célkönyvtar már tele lenne mindenféle szeméttel amit feleslegesnek itéltem a forrásnál, de a célkönytárban csak gyülik tovabb
Mivel naponta csak egyszer ment késö este, ezért ha véletlen valamit kitöröltem, nem azonnal hajtja végre, még visszamásolhatom az előzö napi mentésből.
Ha két vinyóval klasszikus RAID1 kötetben probálnék a biztonságra törekedni ott is sima mirror van. Csak ott ha valamit véletlen töröltem azt azonnal végrehajtja a másikon is. nem lehet visszamásolni -
King Unique
titán
Nyilván pár-néhány óra használatról még nem érdemes, ha majd lesz több (5-10, de kevesebb is jó) napos üzemidő, amiből grafikonon látszanak napi értékek is.
4 évre 76 000 nem vészes annyira , sok notivinyónál 600 000 érték van megadva élettartamnál, láttam már e körül Toshibát vígan menni. Ha WD notivinyó van laposban, annál meg tudod wdidle3 gyári progijával állítani az értéket [topik].
De HD Sentinelben (fizetős és free megoldás) és egyéb programokban is van rá lehetőség, igaz azoknál annyi a hátrány, h csak program futásakor működik a dolog. -
veze
őstag
Én a növkményes módot használom. Ez azt jelenti hogy első alkalommal csinal egy full mentés ( ez tarthat jo sokáig is) utana csak a változásokat csinálja.
ha a "haladó" fülön a tükrözést kipipalod, akkor a forrás könyvtárban törölt fájlt a cél könyvtárba is törli.
ha a tükrözést nem pipálod ki, akkor a forrás könyvtárban törölt fájlok a cél könyvtárban megmaradnak törlés után is. Azt csak akkor irja felül, ha a forrásban lesz egy ugyanolyan nevű, de frisebb dátumú
és kiprobáltam: egy forrásra lehet több célkönyvtárat is megadni és egy célkönyvtárba tud több forrásbol is menteni, egy feladat keretén belül[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Azt is lehet, de zsír új vinyóknál, első használatba vételkor bőven elég a gyors, a teljes valóban akár egy napig is eltart lassú interfészen (USB2) és, ha közben megszakad az cinkes..
Amit kérdem, majd kis használat után lősz HDS SMART-ról nekem screenshotot, decimális adatmezővel ? -
veze
őstag
a több meghajtóra mentés így bizzosan lehet:i
1 feladat: xy könytár (meghajtó) mentése 1 meghajtóra ( annak valamelyik könyvtárába akár) meghatározott időpontban és gyakorisággal
2 feladat: ugyanaz az xy könyvtár(meghajtó) mentése 2 meghajtóra ( annak valamelyik könyvtárába akár) meghatározott időpontban és gyakorisággal
Azt hogy egy feladaton belül( forrás) két célhelyet is meg lehet e adni, nem tudom, mert ilyet nem probáltam. Majd kiprobálom ( most meloban vagyok nem tudom)
azt tudom hogy a a forrást is , a célt is ki kell neki tallózni
de ha nem lehet egy feladatban akkor biztos lehet kettövel aminek ugyanaz a forrása csak más a célhelye
feladatból meg annyit adsz meg (kis tulzással) amennyit akarsz
A lnyeg hogy müködjön (elérhető legyen) a forrás is és a cél is akkor amikorra időzítve van. Ha nem, akkor sincs semmi, akkor legközelebb amikor idözítve van akkor probálja meg, és akkor végzi el.
természetesen lehet ugy hogy csak a változásokat adja hozzá . Törli vagy hozzáadja a célhoz a forrás szerinti változtatásokat ( ha ugyanaz a fájl név, csak felül lett irva, és ujabb a dátuma,akkor is) -
-
King Unique
titán
Azért ez elég alap dolog ám...ha zsír újan, szűzen veszed a vinyót, az particionálatlan, ezért kell neked megcsinálni.
Lemezkezelőben először inicializálod MBR v GPT (utóbbi csak 2 TB feletti vinyónál ajánlott), majd utána jöhet a particionálás, formázás, csomó jó leírást is találsz [link].
Külső adattár vinyóknak ált. 1 db particiót szoktak csinálni, de tetszőleges, lehet több is, ha célirányosan arra van szükség.Amúgy ez a kombó megoldás elég jó, jó választás .
Annyit majd megnéznél nekem, h HD Sentinelben a fejparkolás értéke mennyire növekszik [link], mert korábbi szériás RED-ek alig parkoltak, de az újabbak állítólag már igen.[ Szerkesztve ]
-
-
tupacamaru
veterán
Akkor az a baj. Vezérlőpult-> Rendszer és biztonság->Felügyeleti eszközök->Számítógép kezelés->Lemezkezelés. Itt megformázhatod, de először particionálni kell.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
Elvileg nem kell feltelepíteni semmit. A Lemezkezelésnél esetleg nem tudsz te adni neki betűjelet? A vinyó meg van particionálva?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
King Unique
titán
Rapidcase is 7-8k, ez meg ugye 12k, tudom sok, de ez tényleg elég minőségi. Ha meg azt nézem, h pl. Chieftec, Delock, Termaltake házak is 10k+osak és nem olyan pöpecek, mint az InXtron, akkor már megéri. Utóbbiba is az S3 drága igazán eSATA + FireWire 800 csati miatt, na ennek az ára, az már tényleg horror [link].
[ Szerkesztve ]
-
King Unique
titán
Ez legyen a legnagyobb gondod, attól még használható úgy.
Amúgy ahogy elnézegetem legtöbb 3,5" rack és kompakt gyári is vertikális elrendezésű, attól persze használhatóak horizontálisan is, csak nem tudni melyiknek pontosan milyen az alja gumitalpak terén.
Rackbe hirtelen InXtron ugrik be, ami full horizontális, csak az ára kicsit borsos [link]...ha esetleg belefér a keretedbe, akkor egy nagyon jó, minőségi házad lehet.Amúgy vannak azért 3,5" külsők kompakt gyáriaknál is szép számmal, egész jó áron néha, mint a My Book, v ha kifejezetten vízszintes elrendezésű kell, Lacie termékei, csak azok meg elég drágák.
-
King Unique
titán
Igen, ugyanúgy , max első rádugáskor Windows illesztőprogit felrak hozzá netről.
Az általad is említett Sharkoon és Revoltec házak elég minőségiek, szinte full fém, míg a Storynak csak a fedlapja az, a többi műanyag. Nekem is van egy második generációs "Plus", de az melegszik, azért a full alu ház jobban hűt.
Rackekhez szoktak adni állítótalpat, amibe beletéve azért elég fixen megáll az asztalon, de akár fektetve is lehet használni. Esés meg ígyis-úgyis kinyírja őket.Strory 3-at nem is tudtam lehet még kapni, de szerintem full fém ház + spec gyorsabb vinyó miatt jobb választás egy Rapidcase + RED kombó.
beelőztélSzerk: látom beírtál másik topikba is, de link alapján ez már csak D3 Station (Story már kifutott...), ami szerintem nem nagy szám, jobbára zárt műanyag xar az egész, Micro-B USB csatival....
[ Szerkesztve ]
-
batagy
őstag
"és ugyanúgy működik, miden fajta driver nélkül mintha egybe vettem volna"
Igen, külső rack + normál vinyó is ugyanúgy működik. Szerintem ez így jobb megoldás is, mint az egybeépített külső merevlemez, mert:
- Moduláris, emiatt jövőállóbb, később bármelyik része cserélhető, ha szükséges.
- Mindkét részt saját szempontok miatt szabadon meg lehet választani.
- Ha a vinyóval netán gond adódik, akkor direktben SATA-n is vizsgálható.Vinyónak valóban a WD Red-et szokták ajánlani, állítólag szuper halk (nekem nincs, csak sokat olvasni róla).
Racknek jók azok, amiket említettél, bár a Revoltec EX307-nek úgy látom, csak gagyi mozgatós kapcsolója van.
Oldal vs fektetve kérdés: olyat vegyél, amit lehet fektetve is használni. Mármint a többségüket lehet, hisz a talpat nem muszáj felszerelni. A kérdés annyi, hogy az aljukon van-e gumitappancs, hogy fektetve legyen.
A Sharkoon Rapidcase USB3.0-ason az enyémen sajnos nincs gumitappancs az alján....
A leverést pedig egyik vinyó se viseli túl jól.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan - 7000-6500 MBs - Eladó!
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest