Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6011) King Unique válasza Geri12345 (#6010) üzenetére


King Unique
titán

Igen, a firmware frissítésével engedélyezhető és tiltható egyaránt, amihez van a téma összefoglalóban útmutató ASMedia - ha az egyes korábbi információk és a fizikai szemrevételezés alapján még mindig ASM1053 chip van abban a külső házban PID: 55AA azonosítóval - specifikusan is.
Ahol az is le van írva, hogy kizárólag csak opcionálisan és csak saját felelősségre alkalmazandó a firmware frissítése!
Egyébként az, hogy az nBASE n-Drive EH35ND3 külső ház nem támogatja a készenléti (alvó) módot + az OS-ben a szoftveres leválasztás utáni leállítást, egy korábbi információ, ami azóta már lehet változott, az újabb gyártású példányokban már lehet nem is AMS1053 chip van, stb.

A leírtakból az nem tejesen egyértelmű, hogy csak tervben van az nBASE n-Drive EH35ND3 külső ház vásárlása, vagy már meg lett vásárolva. Ha az előbbi és feltétel a készenléti (alvó) mód + az operációs rendszerben a szoftveres leválasztás utáni leállítás támogatása, akkor értelemszerűen eleve olyan külső házat célszerű venni, ami gyárilag támogatja azon funkciókat - lásd az információs táblázatban - és szükség esetén nem utólag kell piszkálni a firmware-t.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.