Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #102210 üzenetére
Úgy néz ki a korábban leírtakra nem kértek vámot Svájcban. Gondoltam megosztom tapasztalatként
-
gordonfreemN
addikt
válasz
azbest #102206 üzenetére
Nyilatkozatokat kitöltöttem, ezt írták is, ők azok: [link]
vámkezelési megbízás és proforma számlát kellett kitölteni. Jelöltem rajtuk, hogy ajándék.
Elméletileg TNT-vel küldik, de ez lehet fedex is.
A csomagban kb 10-15k huf érték van meg egy tizes a kiküldés.
A csomagban pilótakeksz, plüssfigura, egy két karácsonyi csecse-becse, matricaalbum.
Szóval nem úszom meg, hogy jelezzek a címzettnek? -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen idevágó téma, hátha tudtok azért segíteni: Svájcba küldenék rokonnak csomagot. Nem tudja a futárcég megmondani, hogy kell-e kint vámot fizetnie a címzettnek. Esetleg van erről itt valakinek információja? Szeretném meglepetésként küldeni, de ha jeleznem kell neki a vámkötelezettséget, akkor ez a meglepetés ugrott
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Svájcból, Bäsel-ből szeretnék egy biciklit eljuttatni magamnak ide magyarországra. Egész pontosan nővérem adná nekem a bicóját. Vonattal voltam náluk, de azzal nem tudtam volna elhozni, mert nem volt biciklis vagon és nem is jár arra a vasutas honlap szerint.
Tudnátok valami nem túl drága megoldást ajánlani?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Gombászkönyvek egyben
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest