Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BenDos

csendes tag

Valaki S.O.S. segítséég!!!
    2014. 06. 12.-én rendeltem a www.lightinthebox.com-ról kettő db telefont. Egy Note3-as utánzatot és egy S7-et. Fizetést elfogadták stb stb, személyazonosítás miatt csak 2014. 05. 15.-én tették fel postára. Ekkor már éreztem, hogy valami nem lesz oké...2014. 06. 20.-án megérkezett a Note3 utánzat..telt múlt az idő, gondoltam majd a vám küldi az smsest hogy csomagom érkezett, azóta nem küldtek még semmi és 9 nap el telt!!! Az S7 2014. 06. 25-én érkezett meg, és 06. 26.-án 01:30-kor már érkezett is a vámtól az sms!
    Ezek után jött a szokásos email elkérés stb stb és aztán jött a csomag adatainak elküldése, gondoltam úgy van hogy cska egy sms-est küldtek mert mind a két telefont egyszerre küldik ezért elküldtem nekik mind a két csomagról az adatokat. Ezután kiderült hogy ez csak is kizárólag az S7 telefonomra vontakozik. Írtam egy levelet a vamkontakt email címére, hogy ez minden jó de mi van a másik telefonommal???
    Valakinek volt már ilyen "élménye"? Vélemény? Vagy az lenne a legegyszerűbb ha holnap felhívnám őket?? :W :W :W :W

• BenDos

csendes tag

válasz GIJoe #38338 üzenetére

Egyik telefon sem clone!!! Attól hogy Note3-nak írom, az nem azt jelenti, hogy a Samsung Galaxy Note3 cloneja, csak simán az a neve hogy Note3, de úgy látom inkább okoskodsz mint hogy segítséget nyújtanál. Nem tehetek róla, hogy nincs pénzem egy Lenovo vagy akármilyen más, márkásabb telefonra :)

Új hozzászólás Aktív témák