Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cicaslany86

aktív tag

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Rendeltem , áru nem érkezik meg, eladó csak azt mondja 3 naponta hogy várjak tovább. Megelégeltem a 3. ilyen levelet és elozetes figyelmeztetés után (ha nem történik semmi, palpalhoz fordulok) dispute-ot nyitottam. Paypal-os levelre sem jött válasz, az utolso levelet ott is meg emailben ia elkuldtem nekik. Irtam a tovabbiakban a paypalon keresztül írjanak. Paypalon semmi valasz, emailben irtak, szokásosat, majd eszkaláltam a paypal felé a problémát. Nyilván meg kellett kapniuk az ott küldött 3 levelet is de semmi. Utolsó levele az eladónak az,hogy átadták az adataimat a személyzetnek, reagáljak 48 oran belül,hogy megoldhassák az ügyet. Jól tudom,hogy ha eszkalálom paypal felé a problémát, nem beszélhetek emailben az eladóval? Lehet már összeesküvés elmélet, de azt gyanitom arra játszanak,hogy PP emiatt zárja az ügyet. Vagy 3x irtam,hogy kérem vissza a pénzem,mert sehol az áru és a nyomkövetési szám is azt mutatja nem küldték el, nem hinném,hogy valoban meg akarnak oldani bármit is.

• cicaslany86

aktív tag

2018.02.06-án rendeltem Tomtop német raktárról egy nem kis értékű kütyüt. 1-4 nap expedited shipping. 2 nap alatt átnyomták elküldve statuszra és kaptam egy csomagszámot. Azóta csekkolom napi 2x és totálisan elakadt. Annyit ír dhl.de, hogy megkapták az elektronikus értesítést a küldeményröl. A következő lépés a csomag felvetele és feldolgozó kozpontba szállítása lesz. Itt áll 02.07 este óta... :( Küldtem nekik levelet, mindig turelemre intettek, hogy pár nap míg az adatok átkerülnek. Utolsó levelemben leírtam, hogy nem az adatok érdekelnek, már a csomagnak kellene lassan egy hete nálam lennie. Kíváncsi leszek reagálnak e. Már kilátásba helyeztem a paypal dispute-ot. Csak okulásként írtam le. Én későn olvastam utána az oldalnak, más ne járjon pórul.

• cicaslany86

aktív tag

Sziasztok!

6-án először leadtam TomTop-on egy rendelést egy kedvező árú Zhiyun Smooth Q stabilizátorra, ami elég jo áron volt náluk német raktáron. (Előtte ido hiányában csak gyors kerestem ra a weboldalra és azt olvastam megbízható műszaki webshop.) Ma viszont rakerestem itt és a tomtop szora keresve csak olyat olvastam, hogy hiába kérte mindenki a dolgokat német raktárból, kínai rakiból küldik és fenn is akad a vámon. Meg hogy garanciális ügyintézés, mint olyan, nem működik, 0 reakcio, sablonlevelek csak.

Van valaki, aki elegedett a Tomtop-pal rendben ment a vásárlás, ügyintézés, esetleges garis ügye?

Még processing fazisban van a rendelésem, de már tiszta stressz vagyok, hogy majd nagysokara feladják HK-ban, aztán fizethetek vagy 20ezer vam+áfát, majd mikor vmi nem működik vissza sem írnak... :O

Új hozzászólás Aktív témák