Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• maj-viktor

őstag

válasz pezo00 #10882 üzenetére

2nap alatt mit vársz!? Csodát!? Adj nekik legalább 1hetet...
    Ha PayPal-al fizettél és jogos a reklamációd, szinte biztos pénzednél maradsz, max az lesz, hogy 1-2hónapig nem te kamatoztatod, hanem ők... aztán meg refund "időhúzás"... De én már többször is rendeltem ebay-ről, külföldről, ahol PayPal-al fizettem mindig és "megkárosításos" gondom nem volt sose... eltünt eladó utáni refund, nem termék leírásos refund... hiányos csomag refund.. mindig visszakaptam az adott összeget! Már - már viccesen röhejes, hogy nagyobb bizalommal rendelek külföldről PayPal-al, mint itthoni webshopból előre utalással - utánvétellel!

(#10879) Coolby84
    Nem tudsz semmit se csinálni... én minden nap néztem a trackingjét, postán személyesen is rákérdeztem többször is és mint látható megy vissza a feladóhoz!

(#10888) BlackPriest
    Van instant "ráfizetés" bankkártyáról is, úgy nem kell megvárni a 4órás átutalási időt bankok között...

(#10886) wyattthoearp
    Ugyan úgy fogod szopni, mint én, ebben szinte biztos vagyok...
    Jött egy hibás SG csomag adag, olvashatatlan címzéssel, vizes lett vagy fene tudja...
    Te vagy a 3.ember, akinek ilyen dátummal van csomagja... amit igazából 2hét alatt meg kellett volna kapnunk... és most a 4.héten megyvissza...

(#10892) sexymusprime
    Vámolás 1-5 nap között szokott váltakozni... szal sztem holnapra lekezelik!

(#10897) llax
    Ha átcsússzant, akkor:
    Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
    Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure

ha megfogták, akko:
    Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
    Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance

(#10900) upsyka
    Pont most próbáltam erről informálódni a NAV-nál... de még nem kaptam választ!

Pár éve ezek a szabályok voltak érvényesek:
    Légiutasként: 430 euró (~116 ezer forint)
    Hajó - vasút - közúton behozva: 300 euró (~81 ezer forint)
    Postán: 150 euró (~40 ezer forint)

Ha persze doboz nélkül hozzá, úgy lehet sumákolni, hogy az a saját telója...

(#10907) sexymusprime
    Erre én a mai napig nem tudom a választ, hogy az minek... DIÁKKEDVEZMÉNY!? vagy mifene!?
    És aki nem tanul, annak!? O.o

(#10908) Ferenc1989
    Ha TN nélküli, azokat én 2hét alatt simán megszoktam kapni... ha 4hét után se kaptad meg, sztem azt lenyúlta a postás, így dispute / refund... ezért nem szabad TN nélkül rendelni... max. tényleg 2-3$-os cuccot!

(#10941) wyattthoearp
    Szerintem mindenképpen... legfeljebb ha rendben megjön, akkor lezárod, hogy sry, nincs probléma, megjött!

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

Új hozzászólás Aktív témák