Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victory99
tag
Sziasztok
UK vízum ügyintézésben vagyok és elkeseredésemben írok ide, mert úgy látszik enyhén szólva megszívtam a OTP-nél lévő számlámmal, a 21. században az ország egyik legnagyobb bankja felteszi a kezét, hogy ők bizony nem nyomtatnak angol kivonatot menjek el 130e ft-ért fordítóhoz... Hadd ne minősítsem ezeket. Ugyanitt kérdésem a következő lenne, hogy valaki adott e be vízumhoz mondjuk államkincstári befektetésről igazolást/kivonatot? Elvileg investment-et és savings-et is elfogadnak, de azért kíváncsi lennék ezzel mi a tapasztalat. Illetve elméletileg a CIB-nél (érdekes módon) tudnak nyomtatni angol kivonatot, a férjem számláján pedig lenne annyi, hogy mindkettőnk megélhetését ezzel kvázi le tudnánk igazolni. Ezzel van valakinek tapasztalata? Dependant számláját is elfogadják? A leírás alapján ha együtt jelentkezünk elméletileg el kellene fogadják. Most azért ha nem muszáj nyílván nem fizetnék ki a SEMMIRE 130e ft-ot... -
Victory99
tag
válasz
dellfanboy #629 üzenetére
Fogalmam sincs
Amúgy IT Support féle munka volt, de valamivel specifikusabb, szóval nem Helpdesk, de ha az lett volna akkor is szerintem mai világban elvárható, hogy biztosítsanak legalább külföldieknek akkor lehetőséget az online interjúra... Egyenlőségre hivatkoznak pedig pont így nem lesz az a történet, hiszen hogy lenne már egyenlő, hogy míg valaki át ugrik oda a szomszéd utcából addig én fél világot át utazom?! De még ha második körre hívnak be azt megértettem volna, arra még talán el is megyek (feltéve, hogy fizetik), de első körre így, hogy semmi tájékoztató erről az egészről csak ekkor meg akkor jelenj meg ha nem tudsz jó napot... Hát köszi
Megnézzük majd a hollandokat is, bár én hajlok felé, hogy ha más területen kell keresgélni az inkább Németország legyen, mert németül előbb tudnék normálisan megtanulni (mivel már tanultam), mint hollandul. Igazából számunkra már a letelepedés részére is gondolni kell, mert ha valahol bejönne az élet akkor onnan nem biztos, hogy haza szeretnénk már jönni és praktikus lenne az adott országban állampolgárságot is szerezni. Persze ez utóbbi még elég messze van. -
Victory99
tag
válasz
dellfanboy #627 üzenetére
Igen csak ugye a szabadság sem véges és ha elfogy a szabim akkor maximum táppénzre mehetek itthon fele annyi fizetésért :/ Plusz nálam csak az első cég említette a megtérítést másiknál fel sem ajánlották
-
Victory99
tag
válasz
grizlisandor #625 üzenetére
Írtam ide is köszi
Azért ha valakinek van tippje ezzel az itthonról keresünk munkát dologgal -nem csak Angliára nézve-, akkor várom a tapasztalatokat.
Egyébként ha nem jönne be Anglia, akkor még Írország, Hollandia és Németország ami szóba jön nálunk, ezek közül mi a legjobb javaslat IT szakemberként úgy hogy angolul tudunk csak? -
Victory99
tag
Sziasztok
Rajta vagyunk a párommal a kijutáson Angliába de olyan problémába futottunk bele hogy már kétszer is ki akartak hívni személyesen IT munkához interview miatt… Na most ez azért problémás egyrészt mert még teljes munkaidős állásom van itthon és azért így elég problémás volna havonta kiutazni akár pár napra is… Meg anyagilag is megterhelő lenne egy idő után persze … Ameddig lehet addig szeretnék itt dolgozni mert csak a skilled worker a járható út nekünk. Valakinek tanácsa tapasztalata ezzel a jelenséggel ? Tényleg ennyire gyakori hogy face to face interviewt kérnek ? -
Victory99
tag
Valaki Anglia/Írország területén tudna segíteni IT területen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest