Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Közösségi autóbérlés (GreenGo, MOL Limo, DriveNow) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Igen, ez most sajnos egy nagyon pótmegoldás lenne, alapvetően nekem sem jutna eszembe ilyen,sima bevásárló szatyron és magamon kívül mást még nem raktam bele és nem is terveztem ezen változtatni, csak sajna amivel mentem volna, az abban az időszakban nem szabad és ezért fordult meg ez a fejemben, de szerintem is nagyon necc. Másnem két körből oldom meg.
-
.Szaki.
addikt
Sziasztok!
Szerintetek két szűz biciklivázat két szett kereket és egy telót el tud nyelni az e-Up! csomagtere? Lehajtott ülésekkel értem természetesen.
-
attiati
veterán
Gyalogosként eddig kétszer találkoztam mol limoval a zebránál és egyikőjük sem volt túl előzékeny.
Pörögnek a percek -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #86 üzenetére
Én nem hallottam még ilyenről. De pl az alap, hogy zárt garázsba, kertbe csak akkor viheted be a kocsit, ha nem zárod le a bérlést mivel más nem tud majd kiállni onnan.
Lehet arra gondoltak, hogy eleinte zónán belül volt Árkád parkolója, de már zónán kívülre tették, hogy ne tudják ott lezárni a bérlést. -
molnarpeter
nagyúr
Autós topikban olvasom, hogy ki vannak tiltva a közkocsik innen-onnan. Van valami összefoglaló, hova nem lehet parkolni velük?
(goto ÁSZF?
)
-
attiati
veterán
ki kellene mennem Budaörsre:
1. zónán kívül is él a 15ft/perc parkoltatási díj, ha bezárom az autót kulccsal?
2. autópályán lehet használni matrica nélkül?
3. ha jól értem, akkor zónán kívül már fizetni kell a parkolásért -
attiati
veterán
Nagy resze user error volt, az en hibam, nem is kerdes.
Valto: padlogazt nyomok es porgettem, de nem valtott at. Automatan sem. Kesobb egy piros lampa utan ugyanugy kover gazzal indultam, megis 30-nal mar harmasban voltam automatan. Meg nem sikerult kitapasztalnom.
Mondjuk a tanulopenzt megfizettem a molnak. 10 percig meregettem az allo autoban a helyet + probaltam beinditani az autot, mint egy szoke no
-
Qru
MODERÁTOR
Benzines robotizált manuális váltós, ami úgy sz@r ahogy van konstrukciójánál fogva. Nem a te hibád, hogy nem ismerted ki.
Index: finom műszer, csak éppen meg kell pöccinteni visszafelé és akkor középállásba visszatér.
A holtér az sajnos kb minden új autónál problémás. A jó ütközésvédelemhez vastag oszlopok kellenek amik viszont sokat takarnak ki...
Érdemes minden hibát vagy annak vélt dolgot jelenteni, én legalábbis nem rizikóznám be, hogy esetleg rám vernek akárcsak egy kárpit tisztítás 10-20k-ért.
-
LordAxwell
senior tag
Te pontosan mit próbáltál ki? benzines Up-ot? Először a beindítás nekem is nehezen ment, de akkor se akart beindulni amikor a féket nyomtam (mol limo). Greengo-nál meg elfelejtettem beírni a számjegy után a # - gombot és ott szenvedtem 5 percet a kocsiban.
Ha nem vezetsz nap mint nap autót, akkor tényleg furcsa lehet elsőre ez a módszer, de nekem az index nem volt problémás, és a kocsiból is teljesen jól ki lehet látni, vannak ennél sokkal tankszerűbb autók is.
Szerintem ez az átnézés dolog kicsit túl van fújva, nekem szombaton a kocsiban volt 3 db piás doboz meg 2 csokipapír amit otthagytak szemétként, de nem foglalkoztam vele.
-
xors
senior tag
Tudom ajánli neked a Limo honlapját: [link]
Itt minden info megtalálható, attól kezdve, hogyan kell beindítani a kocsit, azon át, hogyan kéne parkolni vele.
Ugyanis különbség van a kulccsal bezárás, és a telefonnal bezárás között. Ha kulccsal zártad volna be, akkor nem vitte volna el senki a kocsit, és átváltott volna parkolási módba. Ajánlom, hogy tanulmányozd át a dolgokat legközelebbi autózás előtt.
Az autómata váltó pedig képes manuálisként is működni, ekkor neked kell fel le váltani, gondolom ilyenkor pörgött fel a motor.ui.: Az nem a rendszer hibája, ha nem olvasod el a használati útmutatót.
-
attiati
veterán
Elso tapasztalat:
A fek brutal modon fog.
Beinditas nehezen ment, mert nem tudtam, hogy nyomni kell a feket a kulcs elforditasahoz
Az automata valtot nem sikerult kitapasztalnom, hogy gazelvetelre valt?
Volt, hogy padlogazzal 1-esben kiporgettem, maskor meg mar 3-asba valtott.
Valahogy az index-re sem sikerult raereznem. Index visszavetelnel mindig elkezdtem indexelni masik iranyba.
Ami a legjobban zavart, hogy en savvaltasnal el szoktam nezni balra hatra. De a kocsinak pont oda esik a kasztni merevitoje es semmit nem lehet tole latni. Nem egy jo kialakitas ez igy.Az egyik kocsi hatso ülésén a karpit ki volt dorzsolve feherre. Ezt jelenteni kellett volna?
Vagy mondjuk egy komolyabb muszaki hibat hogyan kellene eszrevennem, mikor még az automata valtos auto is ujdonsag nekem es a perc alapu szamlazas mellett amugy is siet az ember! Megis hogyan lehet kiszúrni a hibakat, hogy ne az en nyakamba varrják?Eleg kicsi a kocsi, ugyhogy szallitasra korlatozottan alkalmas. Egy 55"os tv nem ferne be szerintem.
Az is idegesito, hogy lerakasnal sajnos parkolohelyet kell keresni es addig nalam ketyeg az ora.
Ja es a legjobb: beraktam ikea butorokat az autoba. Vissza akartam tolni ikeaba a kocsit es gondoltam addig lezarom az autot es ujbol befoglalom.
Nem tulzok: 5 masodpercen belul befoglaltak a kocsit es eltunt az auto jele a terkeprol. Gondoltam kell egy kis ido a frissiteshez es amiatt van
Hat nem !.... Jott vigyorogva egy par, hogy vinnek az autot. Benne az ikea butoraimmal. Szerencsere rendesek voltak es visszaadták. -
attiati
veterán
még egy kérdésem lenne:
csomagtartója van az autónak?
illetve egy 70*70-es csomag befér az ajtón a hátsó ülésre?
egy másik meg az anyósülésre -
Qru
MODERÁTOR
Amíg neked kvázi félreteszik az autót, tehát amíg foglalod más nem viheti el.
Igen, mutatja az autó töltöttségi szintjét.
Nem muszáj de érdemes. Ha előbb körbenézed és csak aztán viszed akkor nem kerül pénzedbe amíg lecsekkolod (erre is jó a foglalási idő, ha esetleg enm elég akkor akárhányszor újra indíthatod a foglalást).
-
attiati
veterán
mol limo-nál mi az a foglalási idő?
meg lehet nézni az appban, hogy hány %-os töltöttségűek az autók?
(hogy ne 25%-al vegyem fel és félúton ne kelljen leraknom)tényleg körbe kell nézni az autón beszállás előtt, hogy van e rajtak kívül sérülés vagy belül bármi?
Elég életszerűtlen, hogy percdíjas fizetéssel 10 percig keressem az autó sérüléseit.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
LordAxwell #66 üzenetére
Bruttó árak vannak megadva.
Zónahatár bővítés kb 2 éven belül várható, addigra meg akarják kétszerezni a flotta létszámát is.
-
LordAxwell
senior tag
Sziasztok!
Az elmúlt hétvégén nekem is megvolt az első eUp élményen, nagy fun, viszont azt csak én nem láttam sehol, hogy a percdíjak után még áfát is számolnak(mollimo)? Arról esetleg nincs infó, hogy a mol-nál a pakrolási határ a Nagy Lajos király útjánál( Zugló ) mikor lesz jobban kitolva, esetleg a Vezér útig? Akkor remek lenne akár munkába járáshoz is néha.
-
radi8tor
MODERÁTOR
MOL Limo
Figyelem: május 1-től életbe lép az 5900 Ft-os regisztrációs díjunk! Ha tehát szeretnél ingyenesen regisztrálni, már csak pár napod maradt. Szólj a barátaidnak is, és élvezzétek ki az ingyenes lehetőséget! Tehát még egyszer: ha jövő hétfőn, április 30-án 23 óra 59 percig regisztrálsz az appban, nem kell regisztrációs díjat fizetned, akkor sem, ha a jóváhagyás a mi részünkről csak később érkezik meg.
Sőt, hogy teljes legyen az örömötök, a 0 Ft havidíjas akciónkat június 30-ig meghosszabbítottuk, így a MOL Limot továbbra is 66 Ft/percért, havi díj nélkül vehetitek igénybe!
-
radi8tor
MODERÁTOR
"Budapest100 ideje alatt, azaz május 5- én és 6-án, féláron vezethetitek a GreenGokat (a kedvezmény a parkolásra nem vonatkozik). Ehhez csak a BP100 kuponkódot kell megadnod az applikáció Kuponjaim menüben."
Már most is be lehet írni.
-
Qru
MODERÁTOR
Május közepétől lecserélik a nem légkondis autókat új, légkondicionált Volkswagen up!-okra a Limo-nál.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabacsik #53 üzenetére
Köszi, de azért tegyük hozzá, hogy csak új előfizetéssel használható fel a kupon. Jó kis adatgyűjtő kampány.
Facebookon ez áll:
A teszt egyik szerencsés kitöltőjének GreenGo egyenlegét 50 000 forinttal növeljük, ha pedig még nincs regisztrációd, az eredményed beküldése után kapott kóddal díjmentesen regisztrálhatsz, ráadásul 20 perc bónuszpercet is kapsz. -
szabacsik
őstag
Hátha érdekel valakit a greengo-hoz akció allee jóvoltából
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- TCL LCD és LED TV-k
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Google Pixel topik
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest