-
LOGOUT
Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Most van az évforduló igen, de ilyenkor mindig újra kell kötni ?
Hát ez új nekem, a saját járgányon lassan 3 éve van biztosítás és egyszer sem kötöttem újra, mindig bő 1 hónappal jött ugye hogy lassan évforduló, szeretne-e váltani stb, de sose foglalkoztam vele.
Most utánaolvastam és tényleg újra kell évente, akkor én jól megúsztam.
Hát akkor sajnos ez user error, így jártunk, erről én sem tudtam.
-
Lekérdeztem az adatokat, és igen, ez nem Casco lesz mert ott nem szerepel semmi, hanem csak emeltek az áron. Nem értem mire fel, mivel semmi nem változott.
Bemennék én magához a biztosítóhoz, csak egyrészt 50km-re van a legközelebbi másrészt nem én vagyok a tulaj. Szóval eddig úgy néz ki, ezt be kell nyelni, vagy nem tudom.
-
Múltkor írtam ugye, hogy álló autóra nem szívesen fizetnénk biztosítást, viszont mivel sokan mondták hogy érdemes, meg átgondolva tényleg nem egy nagy összeg, úgy voltunk vele, hogy akkor befizetjük. Utoljára 2 hete néztük az UNION Express felületén hogy ugye mennyit kell fizetni, akkor nem szerepelt ott semmi. Most megnéztem, és az utolsó 53k-s félévi díjból lett kemény 80k. A fura az, hogy felül a szerződésszám felett az szerepel, hogy "KGFB - Casco". Szóval ez most a Casco miatt lett drágább ? Ha igen, akkor ezt minek számolják bele amikor a kutya se kötötte meg velük ?
-
válasz
hdanesz #3389 üzenetére
Nincs rá vevő, és nem is tudom hogy mikor lesz.
Én személy szerint csak akkor fizetném be rá a biztosítást ha lehetne normálisan használni, de mivel megbízhatatlan (porlasztóhibás) ezért én nem látom értelmét. Persze vigye el az ember szervizbe csak sajna nem ér annyit az egész (sajnos alapból egy szar vásárlás volt
). Szóval mint ahogy te is írtad, meg közben utána is olvastam kicsit a forgalomból való ideiglenes kivonás lesz az amit kerestem.
-
Üdvözlet!
Most márciusban lesz az UNION biztosítónál az évforduló, és mivel az autót eladásra kínáltuk már egy ideje (utolsó díj be lett fizetve), nem szeretnénk tovább fizetni. Ugye látom, hogy lehet írni levelet az adott biztosítónak, hogy szüntessék meg csak ezzel az a gond, hogy a tulaj jelenleg külföldön tartózkodik, legközelebb pedig csak áprilisban jön haza.
Ilyenkor mi a megfelelő lépés ? Meg akkor már rákérdezek erre is, mert ezzel sem vagyok tisztában: ha valaki nem fizeti be akkor simán felmondják azt csá, vagy pedig lehet belőle gebasz is (természetesen úgy, hogy nincs használva közúton az autó, csak áll a garázsban) ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kedvenc zene a mai napra
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest