Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborka
tag
mire kell?
tudom, hogy korizni akarsz
csak azért kérdem, mert ha komolyabban akarord csinálni, szerintem egy hokikorit kéne keresned (mindig hazabeszélek, hiába), nem túl drágát, és egy két szezon alatt kipróbálni, hogy ez az e, amit keresel. Kínai gagyira nem neveznék be, (van Kínában jég?
), mert igaz, hogy mindent tudnak gyártani, de én azért fenntartom magamnak a jogot, ahhoz, hogy a bauer nike kombóban higgyek....olvasd vissza a totyikot, találsz márkákat és helyeket is, ahol elkezdheted a keresést.És ha találtál olyat, ami esetleg jó lenne, dobd fel itt és megbeszéljük.
Sok sikert a kereséshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Projektor topic
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom, hogy korizni akarsz
csak azért kérdem, mert ha komolyabban akarord csinálni, szerintem egy hokikorit kéne keresned (mindig hazabeszélek, hiába), nem túl drágát, és egy két szezon alatt kipróbálni, hogy ez az e, amit keresel. Kínai gagyira nem neveznék be, (van Kínában jég?
), mert igaz, hogy mindent tudnak gyártani, de én azért fenntartom magamnak a jogot, ahhoz, hogy a bauer nike kombóban higgyek....olvasd vissza a totyikot, találsz márkákat és helyeket is, ahol elkezdheted a keresést.És ha találtál olyat, ami esetleg jó lenne, dobd fel itt és megbeszéljük.