Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborka
tag
mire kell?
tudom, hogy korizni akarsz
csak azért kérdem, mert ha komolyabban akarord csinálni, szerintem egy hokikorit kéne keresned (mindig hazabeszélek, hiába), nem túl drágát, és egy két szezon alatt kipróbálni, hogy ez az e, amit keresel. Kínai gagyira nem neveznék be, (van Kínában jég?
), mert igaz, hogy mindent tudnak gyártani, de én azért fenntartom magamnak a jogot, ahhoz, hogy a bauer nike kombóban higgyek....olvasd vissza a totyikot, találsz márkákat és helyeket is, ahol elkezdheted a keresést.És ha találtál olyat, ami esetleg jó lenne, dobd fel itt és megbeszéljük.
Sok sikert a kereséshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox Series X|S
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Elektromos autók - motorok
- Samsung kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom, hogy korizni akarsz
csak azért kérdem, mert ha komolyabban akarord csinálni, szerintem egy hokikorit kéne keresned (mindig hazabeszélek, hiába), nem túl drágát, és egy két szezon alatt kipróbálni, hogy ez az e, amit keresel. Kínai gagyira nem neveznék be, (van Kínában jég?
), mert igaz, hogy mindent tudnak gyártani, de én azért fenntartom magamnak a jogot, ahhoz, hogy a bauer nike kombóban higgyek....olvasd vissza a totyikot, találsz márkákat és helyeket is, ahol elkezdheted a keresést.És ha találtál olyat, ami esetleg jó lenne, dobd fel itt és megbeszéljük.