Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- aquark: Zsebszámológépek
- talmida: Változások 2. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáborka
tag
mire kell?
tudom, hogy korizni akarsz
csak azért kérdem, mert ha komolyabban akarord csinálni, szerintem egy hokikorit kéne keresned (mindig hazabeszélek, hiába), nem túl drágát, és egy két szezon alatt kipróbálni, hogy ez az e, amit keresel. Kínai gagyira nem neveznék be, (van Kínában jég?
), mert igaz, hogy mindent tudnak gyártani, de én azért fenntartom magamnak a jogot, ahhoz, hogy a bauer nike kombóban higgyek....olvasd vissza a totyikot, találsz márkákat és helyeket is, ahol elkezdheted a keresést.És ha találtál olyat, ami esetleg jó lenne, dobd fel itt és megbeszéljük.
Sok sikert a kereséshez.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tudom, hogy korizni akarsz
csak azért kérdem, mert ha komolyabban akarord csinálni, szerintem egy hokikorit kéne keresned (mindig hazabeszélek, hiába), nem túl drágát, és egy két szezon alatt kipróbálni, hogy ez az e, amit keresel. Kínai gagyira nem neveznék be, (van Kínában jég?
), mert igaz, hogy mindent tudnak gyártani, de én azért fenntartom magamnak a jogot, ahhoz, hogy a bauer nike kombóban higgyek....olvasd vissza a totyikot, találsz márkákat és helyeket is, ahol elkezdheted a keresést.És ha találtál olyat, ami esetleg jó lenne, dobd fel itt és megbeszéljük.