- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
felora:) #213 üzenetére
Csak látni. Majd nyáron, mert mostanában olyan hideg a garázs, hogy nem fog túlmelegedni a szerver. El akartam küldeni a home assistant-ba. Az is a gépen fut kvm-ben, de úgy nem látja a beépített érzékelőket, meg nem is láthatja ha parancssorból sem tudom előcsalni. Nincs házventi a zaj meg fogyasztás miatt.
Elég sok mindent lehet állítani a BIOS-ban, amit nem értek és gondoltam, hátha ott kell valamit állítani, hogy a sensors felvegye az LM75-öt is.
A fordulatszámot meg nem is értem, hogy ipari lap esetén miért nem lehet monitorozni. -
Linux alatt elő lehet csalogatni az alaplapi hőmérő értékét és a proci ventilátor fordulatszámát az lm-sensors-ban. Nekem csak a 4 mag hőmérséklete jelenik meg.
-
-
Megy ez a lap egy RAM modullal? Most vettem egyet és csak egy modul van itthon.
-
Mennyire lehet a lapot underclock-olni?
Nekem egy mini szerverbe lenne, de ez a proci túl sok az alapműködéshez és gondolom az üresjárati fogyasztás is magasabb mint pl. az intel j4105-nél (ez volt eddig). Vissza tudom "fojtani" kb. addig?
A legjobb az lenne, ha alapban kis fogyasztás lenne és csak különleges igény esetén menne fel.
Talán akkor halkabb is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest