Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
kissdani
üzenetére
Szerintem nem maradiság kérdése, van akinek napi 1500-értvelefér a cigaretta, még 1500-ért sör, és panaszkodik, hogy nincs pénze. Én is inkáb bilyenre költök, az árak nem túlságosa érdekelnek, ha valamit szeretnék, akkor megveszem, szerencsére nem kell ilyemsmikre spórolom, meg félretenem.
Ha ilyet szeretnél, vedd meg, és örülj neki.
Amúgy elmondok valamit, én rengeteg dolgot vettem ettől a cégtől, nem ok nélkül, mindig minden olcsóbb, mint máshol, de a fő szempont, hogy sűrűn járok arra, van a bolt előtt parkoló, és 5 perc alatt el tudom intézni. Ez szerintem tök ugyanaz, mint ami amott van, csak itt 28 ezerrel olcsóbb.
ugyan nem rendlehető, de egy mailt, telefont megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Yettel topik
- Projektor topic
- Viccrovat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Chieftec CTG-500-80P 500W ATX tápegység
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Thermaltake View 71 Tempered Glass
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest