Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibor
tag
Sziasztok!
Bár rág nem kapcsoltam be a gépet de mivel érdekel a téma nekifutok még 1x, hátha most kicsit előbbre jutok :-).
Extreme Tuning Utility programmal, Windows alól elértem a 4x3 Ghz-et, hőfokok, fesz belőve, de progin belül ennyit tudtam max (aminek nagyon is örülök
). Korábban többen programmal, vagy BIOS alól jóval e-főlé is mentek már, de sajnos senki sem emlékezett már rá hogy sikerült elérni. Proci BIOS beállításait, szorzókat már minden variációban állítgattam, de nem jártam sikerrel, órajelt lefele sikerült, felfele nem állítani.Nem akarom kimaxolni, szívatni a lapot VRM sem erre lett kitalálva, ill. alapból is meleg van, csak egyszerűen nekem nem jön ki a többeknek igen, a 3.3-3.4 Ghz.
ha valakinek van infója erről kérem ne tartsa magában,
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Samsung A17 mobiltelefon
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Korábban többen programmal, vagy BIOS alól jóval e-főlé is mentek már, de sajnos senki sem emlékezett már rá hogy sikerült elérni. Proci BIOS beállításait, szorzókat már minden variációban állítgattam, de nem jártam sikerrel, órajelt lefele sikerült, felfele nem állítani.