Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kotibor
tag
Sziasztok!
Bár rág nem kapcsoltam be a gépet de mivel érdekel a téma nekifutok még 1x, hátha most kicsit előbbre jutok :-).
Extreme Tuning Utility programmal, Windows alól elértem a 4x3 Ghz-et, hőfokok, fesz belőve, de progin belül ennyit tudtam max (aminek nagyon is örülök
). Korábban többen programmal, vagy BIOS alól jóval e-főlé is mentek már, de sajnos senki sem emlékezett már rá hogy sikerült elérni. Proci BIOS beállításait, szorzókat már minden variációban állítgattam, de nem jártam sikerrel, órajelt lefele sikerült, felfele nem állítani.Nem akarom kimaxolni, szívatni a lapot VRM sem erre lett kitalálva, ill. alapból is meleg van, csak egyszerűen nekem nem jön ki a többeknek igen, a 3.3-3.4 Ghz.
ha valakinek van infója erről kérem ne tartsa magában,
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
). Korábban többen programmal, vagy BIOS alól jóval e-főlé is mentek már, de sajnos senki sem emlékezett már rá hogy sikerült elérni. Proci BIOS beállításait, szorzókat már minden variációban állítgattam, de nem jártam sikerrel, órajelt lefele sikerült, felfele nem állítani.