Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1468) Z.É.T. válasza syberia (#1466) üzenetére


Z.É.T.
őstag

Nagyjából lesz@rom, falura költöztem, semmi sem változott, itt is ugyanaz a minta, az oltatlanok közül rengetegen hunytak el, szignifikánsan több a tartósan beteggé vált. Olyan falvakban mozgok, ahol "ciki az oltottság" és alacsony az oltottak aránya. Nem izgatnak a bullshitek és én nem kattantam bele a témába, mint egyesek. Sokszor ment át rajtam ez a gedva, mindig érzem a hatását, hogy az enyhe (megfázásos) tünetek a gyakoriság miatt, a relatív egészséges életmód miatt, vagy a járványcsúcsokban használt Allergodil miatt van, nem tudom, nem is érdekel.
Az meg, hogy körülöttem az oltatlanok kórházról kórházra járnak sztrók és egyéb endotélbetegség okán, nem az én nyűgöm. Persze sajnálom őket.

Sokkal jobban izgat, hogy a keleti háborúpártiak (bibitől putlerig) szétcsinálják a sárgolyónkat és hogy ehhez asszisztál a hazai retardáltak és hazaárulók szovjetimádó közössége. Grat hozzá mindegyiknek. Az egyetlen olcsó vigasz, hogy a híveik ugyanúgy megszívják, mint azok, akik átlátnak a szitán.
😘

Szerk.: Dzsízösz, látom, azóta megtoldottad még két kanyar őrülettel, ha azokat is azonnal láttam volna, nem is válaszoltam volna, a gumiszoba-szintre sem időm, sem kedvem.

További kellemes agyelhalást!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.