Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Victory99

tag

Sziasztok!
    Úgy döntöttem év elején, hogy adok esélyt a kontaktlencséknek (Biofinity), de már ezzel a lendülettel kezdem is megbánni. Az elején zavaró volt, de azon pár hét alatt túljutottam, majd már kezdett volna jó lenni a lencse, mikor február elején bevörösödött tőle a szemem. Hozzáteszem, hogy ez úgy történt, hogy max. 6 napot hordtam és aznap amikor bevörösödött egy teljesen új párt bontottam ki...
    Az ügyeleten kötőhártya gyulladást diagnosztizáltak, de a tüneteim egyébként nem utaltak rá, ugyanis szó szerint semmi bajom nem volt (még csak nem is éreztem a lencsét) az extrém vörösségen kívül. Betartottam az egy hetes szünetet, elmúlt szépen a problémám. Azóta újra elkezdtem lencsézni, mondván "biztosan egyszeri eset"... Plot-twist: nem volt egyszeri. A hét elején már elkezdett vörösödni a bal szemem, de ráfogtam a fáradtságra... A tegnapi naptól kezdve pedig majdnem ugyanolyan rosszul néz ki mint egy hónappal ezelőtt a jobb szemem.
    Valaki tapasztalt már ilyent? Úgy gondolom, hogy valamiért a lencse irritálja a kötőhártyám, viszont ha ez így van, akkor nem fogok tudni vele szerintem mit kezdeni mint kidobni a kukába, esetleg elajándékozni a maradék pár darabot...
    Egyébként az orvos nem mondott mást azon kívül, hogy antibiotikumos szemcseppet használjak...

Új hozzászólás Aktív témák