Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tok normalais, h pislogsz.
Az en modszerem,az elsonel igy tanitottak, ennel jobbat meg nem lattam.
Lencse a jobb kozepsoujjamra. Bal kozepsovel es jobb gyurussel a szemhejt szethuzva tartani. A lencset nezni. ujjat kozeliteni, lencse cuppan. Nem tudsz belepsilogni.
A kiszedest annyira ruhellem a lagynal, h meg kell fogni a kocsonyat.h maradok a kemenynel. Ujjak uugy szemhejat szethuzzak, jobb nagy es mutato osszcsippenti a kocsonyat, es leveszi. De ha szaraz a szemed, ez nem mukszik, elobb nedvesiteni kell. -
törölt tag
válasz
GhettoChild
üzenetére
Nem szokott kiesni. Ha vban ki akarna esni, akkor lehet, h rossz méretet kaptál. Le kéne ellenőrizni a görbületet.
HOL vettél kemény lencsét??? És mennyiért?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
MichaelSD
üzenetére
25 év alatt sosem hallottam ezt az rgp-t, az magyarul félkemény; de a képek alapján igen, arról van szó.
(Igazából keményet szeretnék, az volt a legjobb, de már 20 éve is azt állították, h már nem gyártanak olyat
)Ki számít normális lencsésnek? Az én optikusom csak lággyal foglalkozik, de az nekem nagyon nem jön be.
-
törölt tag
HOL lehet félKEMÉNY lencsét venni???
-
törölt tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Nekem vmikor régen adtak rossz szemüveget, túl erőset.
Nehéz leírni az érzést, de vhogy egyértelműen nem volt jó: húzta a szemem, mintha minden mozgott volna előttem, görbék voltak az egyenesek, állandó szédülésérzet, de nem pont úgy, mint amikor vban elszédülsz, szóval minden volt, csak rendes látás nem... -
törölt tag
válasz
Victory99
üzenetére
Nem vetted ki éjszakára???
Az, h nem szükséges kivenni, nem azt jelenti, h jó benthagyni. Hanem h nem baj, ha néha kivételesen elalszol benne.
De én ezt anno még a kemény lencsével is meg tudtam csinálni
És ma is visszasírom a keményet. Nehezebb volt megszokni, de utána százszor könnyebb volt hordani. Rühellem a lágyat, úh erősen fontolgatom, h utánajárok, hol lehet keményet beszerezni, bár vszleg már csak max félkeményet lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)