- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Manitou #1212 üzenetére
Tehát a tórkus nekem anno azért kellett mert fájt a fejem és ez kiküszöbölte, viszont a fejfájás megszűnt így a cilinderre nincs szükségem.
a tórikus lencsének mérete nagyobb a fizikaig és ezért nagyobb helyen helyezkedik el a szemen, kevésbé szellőzik a szem, többet kell csepegtetni! Amikor egyenesen nézel, semmi baj nincs, de amikor már erősen jobbra ballra fel le nézel akkor elfordulhat a lencse, ilyen sajnos nekem is volt néha
de volt olyan márka amiben jó! Acuvue Advance teljesen jó márka Én átálltam arra, egyrészt mert jól szellőzik, jó a nedvesség tartalma, és kényelmesebb. Én anno a havi lencsékkel kezdtem, de az nem volt jó, néha piros lett a szeme, majd úgy begyulladt hogy szüneteltetnem kellett. Ezt követően próbáltam még 2-3fata lencsét míg nem elértem az Acuvue lencsére, a két hetesre, ez a két hetes lencse tök kényelmesnek tűnt, azonban ettől is egy idő után begyulladt a szemem, jártam pá szemklinikára, nah kaptam speckó szemcseppett szteroidosat is. az helyrehozta, ismét lencséztem, de mostmár napi lencsét! A napi lencse a legkényelmesebb! Én most szeretnék át váltani nem tórikus lencsére, mert több előnye is van, kisebb maga a lencse mérete, jobban szellőzne a szemem, illetve sokkal-sokkal gyorsabban elkészülnek ezek a lencsék. Ja és még tudtommal minimálisan olcsóbbak is!
Én nem havi lencsével kezdeném, Ha kezdő lencsés vagy, akkor mindenképpen két hetessel próbálkozz, én azt mondom. Aludni ne aludj benne semmiképp, csak ha nagyon muszáj.
Amúgy ha budapesti vagy és nem vagy elégedett a szemészeddel, én tudok ajánlani egy nagyon rendes kontaktológust, aki korrekt és segített a szem "betegségemen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Milyen processzort vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Bestbuy játékok
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest