Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Csabee.

nagyúr

válasz Manitou #1212 üzenetére

Tehát a tórkus nekem anno azért kellett mert fájt a fejem és ez kiküszöbölte, viszont a fejfájás megszűnt így a cilinderre nincs szükségem.

a tórikus lencsének mérete nagyobb a fizikaig és ezért nagyobb helyen helyezkedik el a szemen, kevésbé szellőzik a szem, többet kell csepegtetni! Amikor egyenesen nézel, semmi baj nincs, de amikor már erősen jobbra ballra fel le nézel akkor elfordulhat a lencse, ilyen sajnos nekem is volt néha :( de volt olyan márka amiben jó! Acuvue Advance teljesen jó márka Én átálltam arra, egyrészt mert jól szellőzik, jó a nedvesség tartalma, és kényelmesebb. Én anno a havi lencsékkel kezdtem, de az nem volt jó, néha piros lett a szeme, majd úgy begyulladt hogy szüneteltetnem kellett. Ezt követően próbáltam még 2-3fata lencsét míg nem elértem az Acuvue lencsére, a két hetesre, ez a két hetes lencse tök kényelmesnek tűnt, azonban ettől is egy idő után begyulladt a szemem, jártam pá szemklinikára, nah kaptam speckó szemcseppett szteroidosat is. az helyrehozta, ismét lencséztem, de mostmár napi lencsét! A napi lencse a legkényelmesebb! Én most szeretnék át váltani nem tórikus lencsére, mert több előnye is van, kisebb maga a lencse mérete, jobban szellőzne a szemem, illetve sokkal-sokkal gyorsabban elkészülnek ezek a lencsék. Ja és még tudtommal minimálisan olcsóbbak is!

Én nem havi lencsével kezdeném, Ha kezdő lencsés vagy, akkor mindenképpen két hetessel próbálkozz, én azt mondom. Aludni ne aludj benne semmiképp, csak ha nagyon muszáj.
    Amúgy ha budapesti vagy és nem vagy elégedett a szemészeddel, én tudok ajánlani egy nagyon rendes kontaktológust, aki korrekt és segített a szem "betegségemen" :R

Új hozzászólás Aktív témák