Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
canonka
csendes tag
válasz
ferkoboy #2079 üzenetére
Leírom a lencse típusát, nem tudom forgalmazza e más is a Tönköl laboron kívül. Itt kb 70000 lenne a pár lencse.
Dyna Intra Limbal Reverse Geometry OD: B Seria OS: A Seria félkemény, vagy kemény RGP lencse.A Tömő utcában ezektől a cégektől van a legtöbb lencse:
www.intercont-optika.hu
www.acuity-lenses.co.uk
www.soflexcontacts.com
www.cantor-nissel.co.uk
www.disop.comCsak a soflexnél találtam keratoconuszos lencsét, a többinél csak simákat.
A görbületet nem tudom még. Most szoktatom a szemem 4. napja, egyenlőre a bal szememről alig tudom levenni, csak a kis szívókával, egyszer sikerült kipislantanom levételnél, azt is nagy keservesen. A bal szememmel kicsit homályosan is látok, veszek műkönnyet, hátha az a baj, bár nem érzem száraznak a szemem.
A jobb szememből megy a pislantás gond nélkül. (90-ben volt már lencsém, kemény, azokat sajna akkor is kipislantottam amikor nem kellett volna, régi, kicsi lencsék voltak és nem bírtam őket, irritálták a szemem.) Ezek nagyobb átmérőjűek, műtött szemre. Fura, hogy időnként mintha nem is lenne a szememben, utána elkezdem érezni, mintha nem jól állna, majd egy idő után megint alig érzem. Ez normális folyamat?
Ami még zavar, hogy utána minimum 1 óra míg újra tudom használni a szemüvegem, addig nem áll vissza a szemem, rettentő zavaró. A másik, hogy közelre mindenképpen kell szemüveg, nem tudnak multifokális lencsét adni, a doki szerint sok lenne a szememnek a fénytörés.
Mindezt ferkoboynak írtam leginkább, szerinted nem parázom túl a dolgokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DOOM - The Dark Ages
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest