Hirdetés
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
Dragon3000 #22581 üzenetére
Annyiért valóban jó vétel, mert méretileg egyezik ha jól tudom a matt fehérrel. Én kaptam vételekor olyan választ is hogy nem fog megfelelően szellőzni, de ez nem jött be mert igenis jól szellőzik csak le kell kapni az előlapot és fedlapot és had szóljon. Az LF III 360-as szépen teszi a dolgát és 1000 RPM venti fordulat mellett is átfújja a radiátort.
#22584 BioNiCMaN
Előlap és fedlappal ami a hangszigetelésrét felel, levéve simán és jól szellőzik a P600S. Előtte CM690 III házam volt, és az is igen jól teljesített, csak az RTX már szűkösen fért el benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest