- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marco0007
aktív tag
Ha már megnyílt a topic, bejegyzem elsőként ezt a csoda masinát
RAIJINTEK Triton
Nagyon jó cucc, prime alatt nem ment 60fok fölé a hőmérsékletem illetve BF4 alatt (3óra) 45fok körül mozogtak az értékekAzt mondják hangos a pumpa és a 2 venti. Nah most merem állítani, hogy nem tudtam az elején megmondani, hogy működik e az egész rendszer vagy sem (pedig világítottak a ledek). Beletöltöttem a színezéket és onnantól tudtam, hogy megy
(befestette az egész rendszert). Sajna nem rendelkezem szép felbontású kamerával így sajna nem tudtam megcsinálni az első magyar unboxingot és persze tesztekről is csak kép lesz. Eddig bátran ajánlom kategória nálam
Illetve van olyan ventilátor amit esetleg felrakhatok a radira a gyáriak helyett és mondjuk jobbak a hűtési eredményeik? Vagy mondjuk tiszta fekete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest