Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
CardineIIa
csendes tag
Én is a Mezzo-n láttam először, néztem is, hogy ki ez a kisfazon; úgy ültették fel a zongorához. Nem volt egy Adonis, de a lelke nagyon rendben volt, ez tény; és ahogy játszik a koncertlemezeken...
--------------------------------------
Aki szereti a zenei felfedezéseket, nézzen körül a Narada kiadónál, én is teljesen véletlenül futottam bele két lemezükbe. Don Ross és Artie Traum gitározik rajtuk (előtte sosem hallottam róluk), leesett az állam...A keverés és stúdiómunka enyhén szólva is kiváló. Hihetetlenül szól, és a zene is kitűnő.
--------------------------------------
Bernardo20, nagyon szívesen. Hívasd elő, mutasd meg tanítványaidnak, tégy vele kedved szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ultra 2
- Professzionális gamer pc...!
- Dell Latitude 5430 / 12GEN Core i7 / 16gb RAM / 256gb NvMe ssd / win11 / Világitó Bill
- új HP Pavilion 16" fémházas - AMD Ryzen 5 8540U - 16GB DDR5 - 512GB SSD - gyári gari 2028-ig
- ASUS ROG Raikiri Pro OLED kijelzős prémium kontroller (Garanciás: 2026.12.09. Oázis Computer)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Beszámítás! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is a Mezzo-n láttam először, néztem is, hogy ki ez a kisfazon; úgy ültették fel a zongorához. Nem volt egy Adonis, de a lelke nagyon rendben volt, ez tény; és ahogy játszik a koncertlemezeken...