Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
A hangsúly a normálisan -on van. Ha cél a jó játékélmény viszonylag friss pc-s címeknél, akkor felejtős az integrált. Ez nem azt jelenti természetesen, hogy el sem indulnak rajta, mint Te is tapasztalod, így-úgy mennek, jól lebutítva jó lassan. Nekem 20 éve kollégiumi szobatársam mass effect-et notin kb ~15fps-el játszotta végig és élvezte. Én ezt képtelen lennék, 20 éve is képtelen voltam, és senkinek nem is kívánom. És az is igaz, hogy az amd apu-k grafikus teljesétménye az jelenleg az intel igp felett van, ezt sem vitatom. A közel nulla szor kettő, az még mindig közel nulla. Nekem is néha el kell indítanom genshin-t a 4650pro notimon idióta daily dolgok miatt, és számomra a művelet kb felér egy kínzással
És akkor a genshin az igazából egy mobilra írt játék, nem pc-s gpu-khoz lett a grafika fejlesztve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple MacBook
- Pánik a memóriapiacon
- Lightyear - befektetési app
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 3930K / 32GB DDR3 / RX 480 8GB / 500GB SSD!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És akkor a genshin az igazából egy mobilra írt játék, nem pc-s gpu-khoz lett a grafika fejlesztve...