- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
válasz
junkpod #2682 üzenetére
Van egy Nvidia Shield TV-m és ott a beállításokon belül van olyan opció, hogy mount NAS. Ez egy állandó csatolás, ami arra szolgál, hogy minden app lássa a NAS mappáit fixen.
Ez működik is, csakhogy a Kodi-n belül ez annyit csinál, hogy a mappákat látja DLNA-szerűen és a mappán belül tudok fájlt kiválasztani lejátszásra.
Szóval közben már rájöttem, hogy a fenti opciótól függetlenül kell manuálisan hozzáadni a NAS-om mappáit. Az NFS és SMB megosztás között amúgy van lényegi különbség?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Bizros nagyon béna vagyok, de valaki le tudja nekem írni, hogy a Kodi-ban hogy tudok hozzáadni egy mappát a NAS-omon, amit azt akarom, hogy a Movies szekcióban szkenneljen be a Kodi és legyen ott az összes filme a Movies alatt?
Van egy Nvidia Shield-em, ehhez már hozzáadtam a NAS-t, tehát minden app látja a megosztott mappákat (pl. Filmek, Sorozatok, Fényképek). A Kodi is látja ezeket a mappákat, de amikor a Movies fül alatt arra kattintok, hogy Enter files section, akkor ugyan ott vannak ezek a mappák, de nem engedi kiválasztani egyik mappát sem, hanem a mappákon belül tudok kiválasztani egyes média fájlokat. De én nem egyes fájlokat akarok kiválasztani, hanem egy egész mappát.
Remélem érthető voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Disney+
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest