- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Legnagyobb csalódásomra a PI képminősége bizonyult az eddig megszokottnál gyengébb minőségűnek, főként a sötét tónusok részletei hiányoztak,
Hát én erre csak ezt mondom: [link]
Hergeltem, sőt, volt ott valami hdmi erősítés is egy sklán 1-7-ig, de nekem akkor se lett tökéletes.
-
Beni2360
félisten
Nem az a baj de tudnék csak van egy csomó DVD filmem iso-ban és idővel szeretném megnézni, de ki nem akarom írni.
KODI már a 15.2 ott lesz valami szűrővel a bibi csak nem tudom, hogy mit kellene állítani.Na majd elválik.
OpenElec meg akkor elég lett volna egy málnás. Szerintem eladom, nem nyújt nekem + 15k-ért többet mint a MAXEL. Alszok rá egyet. Jó éjt. -
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest