- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
envagyok #553 üzenetére
Én telepítettem a KODI mellé a VidonXBMC_V15.2.0. és van D.D. és dts hang még a KODI-ban is.
Pl auto fps switch- nálam sem működik de 24-re állítva akadás nélkül mennek a filmek. és még a sirályok is simán repülnek nem kapcsolnak egy pillanatra sem vissza. Ezek közül csak az első filmmel gyűlt meg a baja. -
interstate76
addikt
válasz
envagyok #553 üzenetére
Ez is igaz, de én ennél kicsit alapvetőbb dolgokra gondoltam. Több tucatnyi kínai telefon, tablet és mini PC járt már nálam, és szinte mindegyiket romoltam. Az utolsó kettő esetben egy M8S mini PC-t azért, mert a Play Store szinte minden alkalmazás esetén inkompatibilitást jelzett, egy MXQ S805-öst pedig csak azért, mert OE-t akartam rátenni. De amúgy is minden, általam látogatott telefonos és mini pécés topik legalább részben arról szól, hogy melyik eszközre melyik a legjobb, legstabilabb rom, ill. hogy a gördülékeny és stabil működést biztosító szoftver legalább olyan fontos, mint a vas (hasonló ligában focizó eszközöket összevetve).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest