Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
A fajlkezelovel add hozzá a forrást.
Megnéztem, aeon nox-ban is csak gyökér, sajat mappa és usb kulcs szerepel. Nincs más lehetőség mint parancs sorból mountolni a képek mappadat...Keress egy droid appot amivel lehet hálózati mappákat csatolni.
-
Ejelhar
senior tag
válasz
SunMount3r
üzenetére
Hááát ... ezt csak ötlet szinten mertem említeni, ugyanakkor Android alatt is ugyanez lehet a megoldás szerintem:
a kép kiválasztásánál csak a helyi file rendszert lehet tallózni, viszont ha egy tetszőleges file rendszer (akár hálózatos is) be van építve, akkor ez nem gond. Most már csak azt kéne tudni ezt hogyan lehet Android alatt megtenni (vagyis az eljárás szerintem biztos ugyanaz, a konkrét formája kérdéses, ehhez kéne egy perfect androidos, magyarán a konkrét megoldást nem ismerem, csak ötletet adtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest