- Argos: Szeretem az ecetfát
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
A LED on/off lehetőség mit jelent a gyakorlatban? Gondolom, nem azt, hogy végre lejátszás közben ne a pontos időt, hanem a playing time-ot mutassa a kijelző a Q10-esen, és mondjuk kikapcsolt állapotban mutassa a pontos időt, ha úgy kívánjuk. Kíváncsi vagyok, ezt mekkora probléma megoldani, mert úgy érzem, lenne rá valós igény.
-
Rick4
félisten
Nem tudom, mi a bajod a 15-ös Kodival, meg miféle ablakot kell okézni, ha mászkálok a borítók között, (ami egy ki-bekapcsolás és a port scraper törlése után megjavult magyarra), rányomok az adott filmre, és megy a film. Nincs semmiféle új ablak, meg okézás. Szerintem beállítási probléma lesz.
A minden újra állítására nem elég egy backup? Simán rátolja 4 perc alatt egy meghajtóra, igaz, 600MB, de minden benne van, álligassa újra a franc...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest