- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Arra gondoltam; hogy a scraper beállításainál meg lehet adni a nyelvi preferenciát. Ha rányomnék a könyvtárra egy "Change Content"-et és ott az a "Settings"-re, ahonnan lehet ezt állítani, a kiválasztott Scraper-t az globálisan állítaná át és az egész scraper nyelvi preferenciáját, vagy csak az adott könyvtára vonatkozóan?! Na ezt fogom még kipróbálni, de lehet szét b@rmolja nekem az összes többi angol-t is. Erről tudtok valamit, hogy működik?!
Amúgy magyar nyelvű release-eknél preferálom a magyar elnevezést a könnyebb azonosítás miatt.
De pl. van még egy jó pár magyar film is, amiknek a file neve is értelemszerüleg magyar. No ezeket is kb. 80%-osan, de felismeri a TMDB és magyarul is scrap-eli, még akkor is, ha van "angol" filmcímük is.
Mind 1, majd holnap megpróbálom a TVDB-bvel ezt a Forró Szelet is, meg a Csengetettet is, magyarra állítva...
(Persze a Kisvakond az ment neki egyből...)
(#2164) junkpod: 1000% biztos, hogy megadtam neki a pop-up-ban az eredeti angolt és a magyart is (pont úgy, ahogy a TMDB-en szerepel), de semmi. De mára már elég ennyi, holnap megpróbálom megint... (De minek?!)
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós kamerák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Energiaital topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest