- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Köszi nektek az info-kat.
Most ott tartok, hogy már cd-re irtam a legújabb,
"sima" knopix LIVE CD-t disztró-t,
( KNOPPIX_V6.0.1CD-2009-02-08-EN.iso )
(a SOTE serveréről tltöttem le),_ ! ! DE NEM MŰKÖDIK per pill.
Négy verzióm van, mi lehet az oka, de gyanitom ,h egyik sem...
legkevésbé az első ... de azert leirom;
légyszi' javitsatok ki, és ha tudtok, írjatok ötletet, mit kellene másképp csinálnom, h BOOT-oljon knoppix -szal
a P3 -as gép (384 MB RAM) ! Előre is köszi.
Nos, ötleteim, mi nem stimmelhet:- F2-vel megnéztem a BIOS SETUP -ot ,de úgy látszik,
jól van beállitva a boot sorrend: CD van elől, utána hdd. Mégis a windows -zal boot-ol ... Szoval valszeg ez mégse rossz... (?)- nem csak az iso file-t irtam cd-re, hanem számomra fontos infókat tartalmazó TXT file-kat is. Lehet, hogy ez zavar be?? ... egyáltalán: ha OS-t ir valaki cd-re, szabad más , egyéb, legalábbis ártalmatlan file-t is felírni ugyanazon cd-re?? (pl. TXT -t?)
- lehet, h épphogy fel kellett volna írnom még a sote ftp serverén látható egyéb file -k kozul egysmást?? Volt ott pl. readme....
- Nero-val írtam, és szokás szerint az ADATLEMEZ KÉSZÍTÉS funkcióval írtam ki. Lehet,h ez volt a baj? Más módon kell kiírni ,vagy be kellett volna jelölnöm még valamit? (Egyébként kipipáltam az utólagos adatelleőrzést is, és rendben levőnek találta; valamint kipipáltam az
"írás utáni cd lezárása" opciót is.)Nagyon elszontyolódtam, légyszi' írjátok meg nekem mint kezdő user-nek, ha tudjátok, hol hibáztam! köszi! Most először próbálok linuxot használni.
Mzx
u.i.: innen töltöttem le, ha ez számít:
http://www.knoppix.net/
->
dwnl mirror sites: http://knopper.net/knoppix-mirrors/index-en.html
->
ftp://xenia.sote.hu/pub/mirrors/knoppix/KNOPPIX_V6.0.1CD-2009-02-08-EN.iso
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest