- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ilyen topik van? Mondjuk írtam már bele...
Hali!
Már előttem leírtak pár dolgot, úgyhogy csak kiegészítem:
1. Fog nincs. Nézd meg az oldalán, hogy miben különbözik. Szerintem méret. A nagyobbon több dolog van. Az Adriane meg csak fantázianév.
2. Biztos. A liveCD-nek az a lényege, hogy a lemezről fut és nem használ merevlemezt a működéshez. Persze csatolhatod a fájlrendszereket (ez a mountolás) így eléred a kérdéses partíciókat. De magától nem kezd el belerondítani. Aztán, hogy utána te mit törölgetsz, az a te felelősséged.
3. Talán elegendő. Futni fog, kérdés milyen sebességgel. A telepített rendszer egészen biztos, hogy gyorsabb. Persze ha ennyire nincs szabad helyed. Esetleg szerezz egy használt vinyót, akkor nagyobb a mozgástered. Meg a live sessiont ugye mindig be kell állítgatni, mert elfelejti a beállításaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest