- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Ilyen topik van? Mondjuk írtam már bele...
Hali!
Már előttem leírtak pár dolgot, úgyhogy csak kiegészítem:
1. Fog nincs. Nézd meg az oldalán, hogy miben különbözik. Szerintem méret. A nagyobbon több dolog van. Az Adriane meg csak fantázianév.
2. Biztos. A liveCD-nek az a lényege, hogy a lemezről fut és nem használ merevlemezt a működéshez. Persze csatolhatod a fájlrendszereket (ez a mountolás) így eléred a kérdéses partíciókat. De magától nem kezd el belerondítani. Aztán, hogy utána te mit törölgetsz, az a te felelősséged.
3. Talán elegendő. Futni fog, kérdés milyen sebességgel. A telepített rendszer egészen biztos, hogy gyorsabb. Persze ha ennyire nincs szabad helyed. Esetleg szerezz egy használt vinyót, akkor nagyobb a mozgástered. Meg a live sessiont ugye mindig be kell állítgatni, mert elfelejti a beállításaidat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest