Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Egy hatalmas Piros Pont jár fateless kollégának ezért a telóért, ha kínai telefont szeretnél venni ami itthon beszerezhetetlen akkor ő a te embered!
Itt megtalálod.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
Jár egy hatalmas Piros Pont fi:zi'k kollégának, itt vásároltam tőle egy Shure SRH940-es fejest, nagyon-nagyon korrekt eladó, csak ajánlani tudom, próbálgatni is lehet nála(Hangbarlang) rengeteg fejest/fülest.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
Nagy Piros Pont jár pegazus kollégának, ezért és ezért, egy tápot és egy procit bizniszeltünk, de már régebben is volt, hogy üzleteltünk, egy nagyon-nagyon korrekt és megbízható ember, bátran ajánlom mindenkinek.
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
Egy nagy Piros Pont randras kollégának ezért a cuccért amit a csehektől szerzett be nekem, minden tökéletesen rendben ment, még előbb megérkezett a csomag mint vártam , ha valaki külföldről szeretne rendelni annak nyugodt szívvel ajánlom randrast , itt található a totyikja.
-
Robi BALBOA
őstag
Kérnék egy hatalmas Piros pontot randras kollégának egy külföldi rendelés lebonyolításáért, már nem először segített és ismét minden prímán zökkenőmentesen ment, itt a topik ahol meglehet keresni, nagyon segítőkész.
-
Robi BALBOA
őstag
Hy,
Szeretnék kérni egy szép kerek Piros pontot hegyitaho fórumtársnak ezért a bizniszért, korrekt és pontos, minden úgy ment ahogy annak mennie kellett.
-
Robi BALBOA
őstag
Szeretnék kérni egy szép nagy és kerek Piros Pontot randras kollégának, ennek a fejesnek a beszerzésében segített, ismét remek munkát végzett, el nem lehet mondani, hogy milyen korrekt, gyors és megbízható.
Ha külföldről szeretne valaki rendelni és segítségre lenne szüksége itt megtalálja azt akire szüksége van.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
Kérnék egy Óriási Piros Pontot Viperator kollégának ezért a bizniszért.
Szavakba önthetetlenül segítőkész, korrekt, kedves és pontos, bárki üzletel vele nem fogja megbánni.Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
Robi BALBOA
őstag
Kérnék egy szép kerek Piros Pontot dragon012 kolléga részére ezért a prockóért, segítőkész és korrekt.
Aktív témák
Hirdetés
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest