- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
rolii21
aktív tag
Sziasztok. perzence kollégának szeretnék egy nagyon nagy pirospontot bevésetni, sajnos önhibáján kívül teszteletlen terméket hozott az első találkozásra aminek hibáját itthon vettem észre, irtam neki másnap szó nélkül orvosolta a problémát.
Több ilyen embert H.Apóra.
A hirdetés tárgya egy galaxy note volt ami azóta hibátlanul üzemel. -
rolii21
aktív tag
Piros pontot kérnék fordosgyulanak,egy notebook hűtőt vettem tőle, időben érkezett a megbeszélt helyre, minden rendben ment.
-
rolii21
aktív tag
Pirospontot kérek solaris17 kollégának, egy laptopot vettem tőle, minden rendben van vele.
-
rolii21
aktív tag
Pirospontot kérnek laci laci nak, egy ipod toucht vásárolt tőlem, minden rendben ment, házhoz is jött. Bárkinek meleg szívvel ajánlom
-
rolii21
aktív tag
Sziasztok.
Szeretnek kerni pozitiv ertekelest * fullup * nak. Megbizhato, rokonszenves
Mindenki nyugodtan uzleteljen vele. Egyebkent Egy galaxy note- t uzleteltunk, adott egy gs2 - t meg kp.- t
-
rolii21
aktív tag
Dupla
-
rolii21
aktív tag
exelsior1 nak szeretnek piros pontot kerni, egy Galaxy s 2 ot vettem tole 60 ezerert. Minden rendben ment. Szinpatikus elado, mindenkinek ajanlom.
-
rolii21
aktív tag
Ujabb pirospont keretik bejegyezni bb.bocs kolleganak. Gyors korrekt megbizhato.
Batran ajamlom. Egy ujabb hddt vett tolem
-
rolii21
aktív tag
Szeretnek pirospontot igenyelni bb.bocs kolleganak. Egy hdd t vett tolem. Megbizhato, gyors, korrekt. Mindnkinek szivbol ajanlom
-
rolii21
aktív tag
Piros pontot kernek sz_mark15 nek. eg ipod nanot vett tolem
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- SSD kibeszélő
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Politika
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AliExpress tapasztalatok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Logitech G920 Racing Sim (Külön is eladók a részei)
- Eladó ASUS Z170 Alaplappal egy I5 6600K proci hűtővel!
- ASUS ROG Zephyrus G14 2022 (garancia, biztosítás)
- HP EliteBook 840G1, 14" HD+, I5-4300U CPU, 8GB DDR3, 240GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G2, 14" FHD, I5-5200U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest