Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- CsST: Mi az az instant túra?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Darius.87
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni emerico2004 kollégának, mert elég nagy tételben üzleteltünk és tökéletes termékeket kaptam, nagyon rövid idő alatt, kifejezetten jó áron és jó kiszolgálás mellett! Sokat segitett amikor kérdéseim voltam és tökéletese igaza volt mindenben! Elképesztően elégedett vagyok Vele! Köszönöm neki mindent és hatalmas piros pontot kérnék neki!
Köszönöm!!
Aktív témák
Téma tudnivalók
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- IPhone 13 mini 256GB gyári független jó akku
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest