Hirdetés
Aktív témák
-
tevike
senior tag
enigmawutash ph-s kollégának szeretnék egy pirosat kérni, [link] ezért!
Gyors,kommunikatív,és korrekt üzleti partner volt!Ezúton is még egyszer köszönöm neki!
-
I3EI\ICE
aktív tag
Pirosat MakkMarc -nak.
R4 SDHC DUAL CORE kártyát vettem tőle. A cucc hibátlan, az ügyintézés gyors volt.
-
gg989
csendes tag
Cool Boy szeretnék egy pirospontot ezért [link]
-
xstyle
tag
robick5 -nek kérnék egy priosat 1-2 hibás VGA-t vett tőlem, korrekt üzletfél
-
Jár a pirospont Fully8-as távírányító vételéért RobCarlos-nak
-
nemesist
csendes tag
Extra nagy pirospontot szeretnék kérni savaria_01 kolégának! Ezt vettem tőle,hibátlanul teszi a dolgát! Mindenkinek ajánlom,nagy korrekt hardveraprós!
-
xstyle
tag
idiotique -nek kérek egy pirosat ezt vettem tőle , minden rendben zajlott
-
Orsee81
csendes tag
Jár a pirospötty Evolinak aki coolink cpu hűtőket vett tőlem. Nagyon gyors, korrekt vevő.
-
cossie81
csendes tag
Kérnék egy piros pontot cidalain kollégának a Molex - SATA átalakítóért.
-
cossie81
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Kiskukker-nek, vett tőlem egy E6300 procit és hűtőt, valamint egy 9600XT videokártyát.
-
ovecs
senior tag
Pirpospont jar alfa156 forumtarsnak, nem eloszor vasaroltam tole nagy megelegedessel, ezuttal egy fujitsu laptopot
-
Kelát
csendes tag
Plusz egy piros pont ÁDÁMKÁD-nak a tvtuner kártyáért. Nagyon jó.
-
20l33p4p4
újonc
Jocimacitól vettem egy Gigabyte GA-K8NS-t. Piros pontot érdemel, korrekt eladó!
-
MC Pite
veterán
Kérnék egy pirosat maross kollégának a hangfalszettért!
-
MontyCrew
senior tag
Pirosat kérnék nukemasterrr kollégánknak a sikeres üzletért. X6-mat cseréltük egy FX processzorra. Minden problémamentesen és a megbeszéltek szerint történt!
-
oxygeen
csendes tag
Szeretnék kérni egy, esetleg két piros pontot Mumee kollégának két darab Aion serial, és két darab aion game card-ért a következő hírdetésről Aion serial, és game card
-
alfaromeo33
aktív tag
nebszter85 kollégától vettem egy Nokia 6300 készüléket, sajna a hirdetés már nincs fent! Minden rendben volt, megbízható!
-
PonPon
senior tag
gabesz78 szeretnék kérni egy pirosat ezért az üzletért: Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000
előre utaltam neki, ő pedig másnap már postázott is. korrekt & gyors eladó
-
dedy19
tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot Doki16 felhasználónak a korrekt [üzletért]
-
nukemasterrr
csendes tag
MontyCrew tagnak kérnék egy pirosat egy sikeres X6 1100T üzletelésért.Itt a link hozzá:[link]
-
InfiniteReality
őstag
Tomate részére piros pont, kettő is. Mindkét esetben korrekt volt, csak ajánlani tudom, ha bárkinek Xears fülhallgatóra van szüksége!
-
lama_lamm
aktív tag
PadreBuzero-nak kérnék egy pirospöttyöt ezért.
-
kjani18
őstag
gyurikabmx megérdemel egy pirosat, ezért a boltért!
Köszi -
maxxenergie
senior tag
matt1989 részére egy piros pont, üzlet gyorsan a megbeszéltek alapján létrejött, ajánlani tudom csak korrekt társ.
-
b-boy john
csendes tag
Kérnék egy pirosat tutinincs kollégának mert remek forrasztótisztitó szivacsot vettem tőle!!amit postán idöben elküldött nekem!!THX
-
rento
őstag
Pirospontok szeretnék adni a következő kollégáknak:
lajtika - egy Asus V3-as házat vett tőlem, postán.
ÁDÁMKÁD - Nokia 5230 Navi telefont vásárolt tőlem.
prmcsk - Zyxel NSA-210 NAS-t vettem tőle, előre utalással.
xxxbmx - Acer 5750G notit vettem tőle.
deeyay - Abit AB9 Quad QT lapot vett tőlem postán.
akhilleus86 - Core 2 Duo E6600-os procit vett tőlem postán.
Komcsi - Logitech G35-s fülest vettem tőle.
fransoa33 - Kingmax 2x1GB 800-as ramot vettem tőlem postán
Aaron88 - WD Green 500gb-s vinyót vett tőlem postai úton
kompton - bad sectoros Samsung SP2504C vinyót vett tőlem.
HaRdCoRe^mp4 - Sapphire HD4770-es vga-t vett tőlem.A fenn említett kollégák nagyon korrektek, megbízhatók és precízek voltak, így hatalmas piropontot érdemelnek!
-
Dencszé
csendes tag
Phoenix64-nek kérek egy giga pirosat, egy gyári állapotú PC játékot vásároltam tőle jutányosan.
-
tomzero
csendes tag
ThaBoss-nak jár a pirospont, remek eladó!
-
tomzero
csendes tag
válasz
atos19881101 #27375 üzenetére
atos19881101-nak jár a piros, megbizható eladó
-
atti1848
senior tag
Piros pontot kerek Benzo kollégának 2db 80Gb s Hdd vasarlasaert.Pontos,korrekt vevo.Ajanlom mindenkinek.
-
maxxenergie
senior tag
Pirospont peto.istvan kollágának, minden rendben a megbeszéltek szerint történt, csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Robi626
csendes tag
Hatalmas piros flexomaci-nak, a nagyon korrekt hozzáállása és feltűnően gyors ügyintézése miatt. Amit vettem: Q9650+Asus P5Q Deluxe
-
Robi626
csendes tag
Hatalmas piros ozat-nak, a nagyon korrekt hozzáállása és feltűnően gyors ügyintézése miatt. Amit vettem: Q9550+Maximus Extreme
-
Robi626
csendes tag
Hatalmas piros Vitya69-nek, a nagyon korrekt hozzáállása és feltűnően gyors ügyintézése miatt. Amit vettem: Kingston 1600Mhz 2*(2*2Gb)
-
P.O.W.
tag
Jár a piros pont [tiger_huhhhh] fórumtársnak a sikeres [üzletért]!
-
relic
tag
Szeretnék piros pöttyöt kérni ZK nagyúrnak, ugyanis rendben lezajlott a termékátvétel.
-
Szeretnék 1 piros pontot kérni herendipeti kollégának emiatt az LG laptop miatt, korrekt eladó.
-
ICON-Net
csendes tag
Egy nagy pirosat kérnék goyo206 kollégának a gyors és pontos üzletért.Egy Samsung C3322 telefont vett tőlem!
-
lodel73
csendes tag
Egy nagy pirosat szeretnék igényelni Kisfundy kollégának a gyors és pontos egyben megbízható üzletért. Egy Hp 2510p-t vettem Tőle.
Korrket eladó,mindenkinek ajánlom ! -
robick5
tag
Szeretnék kérni egy nagy pirosat alex1981 részére ezért az üzletért korrekt,pontos,megbízható !
-
hybrid26
tag
Szintén kérnék egy Pirosat [MRJOOOOOO] kollégának [ezért] az üzletért. Pontos, és abszolút precíz. Ajánlom mindenkinek
-
deathtania
senior tag
jár egy hatalmas pirospont shteer fórumtársnak, aki megörvendeztetett egy hdd-vel.
-
zakmaniac
újonc
gaabi777-nek nagy pirospont a galaxy s2 otg kábelért. http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s2_s_ii_i9100_micro_usb_otg_kabel/hsz_1-50.html
-
audi100td
nagyúr
-
adam880902
újonc
Piros pont ezért az üzletért Tekergő82-nek!
-
maxxenergie
senior tag
peto.istvan kollégának egy piros pont, korrekt eladó, jó a vásárolt termék, minden a megbeszéltek alapján történt.
-
Norbit1986
csendes tag
Küldenék egy pirosat http://hardverapro.hu/tag/peto_istvan.html
Nagyon megbízható vevő és eladó is egyben!
-
planbmokus
senior tag
ATOM PIROS PONT jár Tody56 kollegának a vízhűtéses cuccokért!
Szakértelme VITATHATATLAN! Kellemes, segítőkész, rugalmas ember! -
törölt tag
Szevasztok!
Maxxenergie kollégának kérnék egy pirosat a korrekt üzletért. Ez képezte az üzlet tárgyát. Megbízható és korrekt üzletfélnek bizonyúlt.
Üdv
-
Whip
csendes tag
soundcrazy fórumtársunknak jár a piros ezért!
-
válasz
Mr. Elliot #28483 üzenetére
greenhead0 kollégának is jár ismét a piros pont! Minden a megbeszéltek szerint zajlott! Üzlet!
-
planbmokus
senior tag
ATOM PIROS PONT-ot kérnék szépen conqver kollegának a bizniszért!
Szimpatikus arc, korrekt, pontos, ha leülsz vele beszélgetni, akkor sok időd rámegy (pozitív értelemben)!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest