Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Piros pontot kérek szépen Nagylajos_1 fórumtársnak, ezért az üzletért.
Korrekt, megbízható partner, ajánlom
-
Razermazer
őstag
Piros pontot kérnékreibek kollégának az üzlet tárgyaa mo-ra 2 Minden gyorsan precízen zajlott ahogy kell.
-
kinetone
tag
Kérnék egy pirospontot werszomjas-nak az eladott portékáért és a gördülékeny bizniszért!
-
.D.
csendes tag
Csabixxx is megérdemli a pirosat, korrekt vevő.
-
BarlangiOgre
csendes tag
Piros pont huzat -nak, ezért: Asus O!play mini.
Pontosan jött a megbeszélt helyre és a lejátszó is kiváló. -
ScrapUnit
aktív tag
Akiknek
jár:
- droland1978-nak bluetooth modul vásárlással,
- reednow kollégának P4 proceszorral kapcsolatban,
- flensburg-nak wifi modul vásárlással,
- robyg kollégának pedig Win7 matrica vásárlással kapcsolatban!Mindannyian korrekt, megbízható vásárlók, a megbeszélt időpontokban pontosan megérkeztek! Kivétel persze a postai úton kötött üzlet.
-
mobiltel
tag
Pirosat szeretnék kérni szente80 kollégának ezért az üzletért megbízható ajánlom mindenkinek!
-
mobiltel
tag
Pirosat szeretnék kérni keke69 kollégának ezt vásárolta tőlem előre küldtem a cuccot és teszt után korrektül elutalta a vételárat!Megbízható csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
gyilok85
tag
yohnsee kollégának egy pirosat kérnék.
korrekt üzletember./csere volt/
és kompromisszum kész -
1face
senior tag
Pirospöttyöt mindeneladoo fórumtársnak, Garmin Nüvi bizniszért!
-
keke69
őstag
Pirospontot szeretnék kérni brav3t fórumtársnak,egy i5 2500K-s procit vásároltam tőle,minden a megbeszéltek szerint történt!
-
Wakizashi
csendes tag
Válasz és Szintén kérek egy piros pontot a vevő részére!
Feljött érte Győrből (igaz jól meg is nézte de nem talált kivetni valót)
Lebeszélt összeggel, korrekt adásvételi után Zs. a kézben és már mehettem is a következő gépemért...Korrekt, ZhX Mr.BBoy
Használd egészséggel a Dell Latitude E5400 Csúcsmodell-t! -
PcNetKalmar
tag
Érje a hűséges piros pont bevarrása jár Mr. alfa156 elvtárnak!
Eme reklámért:
Dell Latitude E4300 Üzleti kategoriás laptop Eladó!JÉÉGTürelmesen megvárta emberem, hogy 16gigás image-ből feltoljam a windows7esemet
kicsi bénázás és miegymás után természetesen kalapács alá került a dolog -
feel2006
tag
Kérnék egy piros pontot Falvay1990 kollegának a tölem vásárol Noti DDR2-es ram korrekt üzletéért.
köszönöm
-
Kwisatz
tag
Pirosat kérnék [Noisegate] kollégának a [vásárlásért]. Korrekt vevő!
-
Hege1234
addikt
akinho94-nek kérek egy NAGY pirosat ezért a
vidkari hűtőért
minden simán ment bátran ajánlom mindenkinek ! -
SVLaller
senior tag
Piros pontot kérnék Fancy-boy kollégának, mert az utolsó pillanatban megvette a bérletemet.
-
Vikt0r
aktív tag
Egy piros pontot kérnék TechnicLand fórum társnak a memóriakártyáért. Korrekt, segítőkész ajánlom mindenkinek.
-
Noisegate
csendes tag
PIROSAT kérnék Kwisatznak
a memóriákért -
Maci80
csendes tag
Egy nagy pirospontot kérek st3vy-nek egy tőle vásárolt Assassin Creed Brotherhood Xbox 360 játékért! Minden tökéletesen zökkenőmentesen ment,bátran ajánlom mindenkinek korrekt eladó.Köszönöm!!!
-
helkis
veterán
pöttyöt kérnék eme két PH-s kolégának:
és
köszi mindenkinek!
-
fetye
tag
Nagy piros pontot kérnék G3 tagtárs részére a nagylelkű felajánlásáért!
-
Dexter74
tag
Roliiii -tól vettem ezt a procit. Minden oké volt. Ajánlom mindenkinek. Pirospont érte.
-
Cxgrav
aktív tag
Piros jár pn199 kollégának ezért az üzletért.
Korrekt, kapcsolattartó eladó! Ajánlom!
Szintén piros jár alBEERt kollégának ezért az üzletért!
Személyes találkozónál pontos volt, kapcsolattartó, korrekt eladó. Őt is csak ajánlani tudom!
-
Peso
csendes tag
Piros pont ChuckyOsb-nek korrekt és kapcsolat tartó . Ajánlom !
-
zoleeno1
veterán
Abri kollégának kérnék 1 piros pontot, a korrekt Intel s1155 Core i5-2400 üzletért.
-
törölt tag
csigabig kollégának szeretnék egy nagy piros pontot kérni!
-
hirdeto
tag
Kérek egy piros pontot mr.kocka kollégának a sikeres és korrekt üzletkötés végett. Köszönöm
-
Szeretnék egy piros pontot kérni pirate29Forum társnak korrekt üzletfél már nem először vásárol nálam laptopot
Most ez volt a szerencsés laptop!amit vásárolt!
-
tomtom0802
csendes tag
Kérnék egy pirosat pceker kollégának a notebook sd-ramok-ért. Korrekt eladó, mindenkinek csak ajánlani tudom
-
nicevolley
tag
Kérnék egy piros pontot pcminden-nek. Egy Apple Magic Mouse-t vettem tőle. Korrekt eladó!
-
Sareth
senior tag
Kérnék sikezoltan-nak egy orbitális
-ot ezért a monitorért! Az üzlet rendben zajlott le így mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való üzletelést! Köszönöm a rugalmasságot!
-
HansGruber1
csendes tag
Piros pont jár sisi900 kollégának [Hitachi 320Gb külső HDD 7200rpm ] vásárlásért!
-
törölt tag
Valamint kérnék egy pirospontot kovsol fórumtársnak is egy 2,5"-os HDD ügylet kapcsán... Köszönöm.
-
sisi900
tag
Piros pont jár HansGruber1 kollégának [Hitachi 320Gb külső HDD 7200rpm ] adásvételért
Köszönöm. -
G3
csendes tag
Nagy piros pont SzaboZE -nek: Korrekt, rugalmas és segítőkész.
-
Korrekt Srác! Mindenkinek Ajánlom!
-
pojzon
tag
válasz
atos19881101 #12185 üzenetére
atos19881101 kollégának is jár a viszontpirospont, mint vevő emiatt az üzlet miatt!
-
kislaska
csendes tag
[dirty_fox] PH-társnak kérek 1 nagy piros pontot
[2x1gb 800mhz RAM üzletért] -
Dealer95
őstag
Egy piros pontot szeretnék kérni Brav3T részére, vettem tőle egy alaplapot és egy tápot is.
Megbízható, korrekt. Remélem még többször is üzletelünk. -
vlcsko82
senior tag
válasz
Mulderpapa #12202 üzenetére
Kérnék egy pirosat Mulderpapa kollégának Ezért az üzletért.Csatlakozó téren volt egy kis félreértés, így igaz visszaküldte viszont maximálisan korrekt, megbízható kolléga ajánlom mindenkinek
-
andras87
tag
Egy nagy pirospontot kérnék biacsia kollégának, ezért az üzletért, melynek során maximálisan megbizonyosodtam róla, hogy nagyon korrekt és megbízható!
Köszönöm szépen!
-
Mulderpapa
aktív tag
Pirosat kérnék vlcsko82 kollégának, ezért az üzletért. Csatlakozó téren volt egy kis félreértés, így nekem nem felelt meg a kártya, de szó nélkül visszavette. Maximálisan korrekt, megbízható eladó.
Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest