Hirdetés
Aktív témák
-
yankee
tag
Old fox fórumtársnak kérnék egy pirosat a korrekt, gyors és rugalmas üzletért!
ez volt az üzlet tárgya"A tapasztalat olyan dolog, amit nem lehet megvásárolni" -Oscar Wilde-
-
@Pirate@
tag
Pirospont atom18-nak
egy monitort vásároltam tőle anno, korrekt megbízható és kézséges!...
-
Honey Bátyó
csendes tag
Egy pirospontot kérek veresp fórumtársnak, néhány mobile rack és egy DVD olvasó volt az üzlet tárgya.
Korrekt és megbízható eladónak bizonyult.Angol fordítás olcsón, igényesen és gyorsan! Just call me - this is not a joke!
-
atom18
senior tag
egy piros pont [@Pirate@] -nek nagyon korrekt sajátkezűleg adtam át neki a monitort és 3nap múlva fizetett! Megbízható jár neki a pirospont.
-
peti4
tag
Kymera -nak így helyes a piros pont:[link]
-
aram01
nagyúr
[link]atom18 nak kérnék 1 pirospontot egy játékott vettem töle korrekt volt
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Lenry
félisten
pirospont blueboy81 kollégának ezért a bizniszért
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
madd dogg
senior tag
Nagy pirosat kérek oszolee kolegának, akitől sikerült megvennem eme tökéletesen működő és nagyon bivaly lap plusz proci párost . Az üzlet rendben ment, mind2-en kérjük a piros pontunkat
-
gYaLo
őstag
Kérnek egy Pirosat [MIFtIli] kollégának!
A [hangkártyámat] vette meg.
Korrekt volt és pontos,bárkinek ajánlom
Használd egészséggeliPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
domesz
aktív tag
2 piros pontot is kiosztanék mind2 ember korrekt megbízható, bátran üzletelhettek velük
Nofear46: telót vettem tőle, utaltam jott a megbeszéltek szerint, minden ok
Yushchenko: tőle egy frankó kis cx500-as füles vetem
hirdetések sajna nincsenek meg mer töröltékdomesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Oczu
senior tag
Megbízhatósági lista idáig frissítve
-
ricsi833
csendes tag
Szeretnék kérni egy hatalmas piros pötyöt Toninho13 mert vásároltam tőle egy E6750 box-os:http://hardverapro.hu/apro/intel_e6750_g0_elado/hsz_1-50.html procit!
Mebízható és jó üzletember!A linkekért söry nem tudtam már megcsinálni![ Szerkesztve ]
-
x@y
tag
A mai napon sikeres üzletet bonyolítottam le Ursache kollégával. Piros pont érte.
-
Ursache
senior tag
x@y kolegának egy nagy pirospont. 55 perc alatt már itt is volt az iphone
http://hardverapro.hu/apro/iphone_2g_16_gb_elado/hsz_1-50.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=eIri9YLHpOg
-
Bermi
aktív tag
Nyugdíjasnak piros,
a gyönyörű Lian Li házért mindenféle kérésemnek eleg téve, csomó cuccot kihalászott hozzá a szekrényből. köszönet érte
F1.....
-
zooly
aktív tag
Ismét egy korrekt üzlet, Csazsol nak egy pirospont
https://www.ratingraph.com/
-
Norb3rto
őstag
Piros pont jár Distvan1 kollégának k750i töltőüzletért korrekt és megbízható.
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
nagyúr
Pirospontot kérnék szépen HummeRC -nek,
ezért az alaplapértRendben lezajlott minden,ajánlom mindenkinek,bátran üzleteljetek vele.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
plaszy
őstag
hercules999 kollégának pirospont jár, a korrekt és gyors üzletért: Asus P5Q
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
oltika
csendes tag
válasz Charliefox #21926 üzenetére
Egy pirosat kérnék [Charliefox] kollegának a gyors,pontos és korrekt hozzáállásáért.ezt vettem tőle [link]
Tiszta Hülye aki nem normális.
-
nakos
senior tag
Nagy PIROS PONT -XadAnuX+ ([link]) kollégának a mai adásvétel során ismét rendkivűl precíz, korrekt eladónak bizonyult.
Egy Playstation3-at teljes felszereléssel vettem tőle. Minden olyan volt mintha a boltba vettem volna
Mindenkinek erősen ajánlani tudom!!!![ Szerkesztve ]
-
A_ScHuLcZ
addikt
Piros pötty Oltikának a gyors és pontos üzletért, megbízható, korrekt partner, ajánlom mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Mr.Skynet
senior tag
Piros pontot kérek stevewonder kollégának akivel személyesen nem tudtam üzletet kötni, de a képviselőm szerint "...minden gond nélkül simán zajlott..." Az itteni cuccokat vettem.
-
Mr.Skynet
senior tag
Piros pontot kérek syC kollégának a 100% korrekt és pontos üzletért és a prociért.
Külön köszönet neki is a kis helyi navigációért, mert ugye én meg a közlekedés...
-
joel81
csendes tag
Sziasztok PapaMacinak kérnék egy ezértpirospontot a korrekt, pontos üzletért
akár azt gondoljuk ,hogy képesek vagyunk rá, akár azt, hogy nem ,igazunk lesz...(Ford) mert minden fejben dől el!
-
Windy07
csendes tag
Pirospont DonLacának, mert nagyon korrekt vásárló.
-
halfgod
tag
Egy nagy piros pöttyöt küldök akoska007 -nek nagyon korrekt vevő, mindenkinek ajánlom!
-
Calibos
addikt
[audi100td] sikeres üzletért egy piros pont, korrekt és jó hozzáállású fórumtag!
-
unclefucka
senior tag
Hali!
Kérnék egy piros pontot Unbeli3vable-nek, a korrekt üzletért.
Bár rossz volt a videokártya, de roppant korrekt módon kezeltük a problémát.Üdv.: M
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
dome34
csendes tag
egy nagy piros pont Eddie141 fórumtársnak a korrekt üzletért (sajna az ASUS dvdíró linkjét nem tudom már bemásolni, mert nem mentettem)
-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!
-
Mokush
tag
Piros pont jár oltika-nak, mert korrekt és nagyon sok emberrel ellentétben állja a szavát.
[ Szerkesztve ]
-
xcarlos
csendes tag
Piros pont abarth500 kollégának, függetlenül attól, hogy az adás-vétel nem jött végül össze, de nagyon korrekt és becsületes módon sikerült megoldani a dolgot.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=xcarlos
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest