- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Első évben kényszerbűl lett snowboard, mert a régi sícsukámat tábor előtt fölpróbáltam és jóvolt hosszban, meg minden, aztán táborben kiderült az első pár kör utn, hogy szétnyomja a sípcsontomat, mert az meg ugye az évek alatt megcsontosodott
Szóval snowboardbérlés lett belőle pár napra, szóval az inkább még csak az esésekről szólt, végülis 2 nap alatt nem vártam sokkal többet
Aztán tavaj szereztem köcsöbe egy deszkát és azzal mentem, beállításokkal meg nem nagyon szaroztam, csak átforgattam, hogy a jobb lábam legyen előrefelé kényelmesen, aztán csak mentem, mert örültem, hogy végre nem zakózom minden kanyarban, végére már egész jól ment.
Idénre meg úgydöntöttem, hogy eljött az ideje a saját cuccoknak és a komolyabb tesztelésnek... -
Dufresne
addikt
Ja, de nem is az oldal szépsége miatt linkeltem
Amúgy szűzhóba idén nem tervezek sokat menni, tavaj mentünk eleget haverral benne
Meg az erdős rész is sok volt tavaj, egyik nap pl erdőbe nyomtuk lefelé azthittük jó irányba, de mégsem, szóval másik oldalán értük le a hegynek mint ahol kellett volna, ráadásul felvonózárás után, szóval érdekes volt onnan hazajutni, de ez másik sztori
Idén inkább a technikámat szeretném csiszolgatni a rendes pályákon és akkor az állítgatással is elszórakázok.
Remélem megtalálod a linket, ha nem úgyis megyek még boltokba és ott kifagattom a ''szakértőket''
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 7
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eBay
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi 14T 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest