- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Ég veled, KEndre! :(
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Első évben kényszerbűl lett snowboard, mert a régi sícsukámat tábor előtt fölpróbáltam és jóvolt hosszban, meg minden, aztán táborben kiderült az első pár kör utn, hogy szétnyomja a sípcsontomat, mert az meg ugye az évek alatt megcsontosodott Szóval snowboardbérlés lett belőle pár napra, szóval az inkább még csak az esésekről szólt, végülis 2 nap alatt nem vártam sokkal többet
Aztán tavaj szereztem köcsöbe egy deszkát és azzal mentem, beállításokkal meg nem nagyon szaroztam, csak átforgattam, hogy a jobb lábam legyen előrefelé kényelmesen, aztán csak mentem, mert örültem, hogy végre nem zakózom minden kanyarban, végére már egész jól ment.
Idénre meg úgydöntöttem, hogy eljött az ideje a saját cuccoknak és a komolyabb tesztelésnek... -
Dufresne
addikt
Ja, de nem is az oldal szépsége miatt linkeltem
Amúgy szűzhóba idén nem tervezek sokat menni, tavaj mentünk eleget haverral benne
Meg az erdős rész is sok volt tavaj, egyik nap pl erdőbe nyomtuk lefelé azthittük jó irányba, de mégsem, szóval másik oldalán értük le a hegynek mint ahol kellett volna, ráadásul felvonózárás után, szóval érdekes volt onnan hazajutni, de ez másik sztori
Idén inkább a technikámat szeretném csiszolgatni a rendes pályákon és akkor az állítgatással is elszórakázok.
Remélem megtalálod a linket, ha nem úgyis megyek még boltokba és ott kifagattom a ''szakértőket''
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen program, ami...?
- Foreo Kiwi Derma – pórus center
- Autóhifi
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest