Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartmen
csendes tag
válasz
H2o-pok
üzenetére
Nem sajnos, az alsó csak a normál és a pro verzióban érhető el.
Itt a LED is csak 3 módban állítható és kész. Illetve 1 a töltésre.
Na igen az app... én is pont azt nézem hogy már csak sima Okai app van és ráadásul máshogy néz ki mint amik a teszt videókban vannak. Én egyet sajnálok hogy nincsen diagnosztika mód a lite-nak. De ami lite az lite
Tiéd mikori gyártású? Enyém 2022/12.
A LED csík nekem ilyen:( Eddig ér fel nekem hogy a csavart is be lehessen csavarni az ellenkező oldalon)
-
Chartmen
csendes tag
válasz
H2o-pok
üzenetére
Megnéztem jobban a LED -et és nem tudom feljebb tenni mert akkor nem találkozik a lyuk mivel pont annak a tetejére fekszik fel ami vezeti a kábelt illetve a csavart is teszed. Tehát nekem ilyen.
Kártyával nem is használtam, pontosabban gyerek érintette hozzá kipróbálni. Nem teljesen értem egyenlőre mi célt is szolgál mivel simán be indítva is a gomb megy illetve az appban is lehet lockolni. Igen bt kell hozzá.
Van az appban egy tempomat is be lehet kapcsolni de még nem próbáltam ki hogy mit is lehet elérni vele.
Gyereknek tökéletes amúgy. Csendes, szépen suhan.
Az app érdekes számomra hogy nincsen benne egy jópár funkció. Például a csíkot is csak 3 felé módban lehet állítani ellenben az egyik videóban ahol 100 felét állított benne egy srác. De ez apróság, főként gyereknek való extra.
De ennyi pénzért szerintem tökéletes. Gyorsan össze lehet csukni csak viszont nyitáskor figyelni kell hogy a pöcök legyen be akasztva. -
Chartmen
csendes tag
Sziasztok,
Nekünk már meg is van az Okai.
Mostmár azt néztem amúgy Médiába és egy pár helyen is 120 e Ft lett az ára.
Ami kérdésem lenne:
Appot le töltöttem és néztem ugye még videót a hétvégén. Na most azokban az appon belül van diagnosztika és 1-2 mélyebb beállítás. Itt nem igazán vannak csak úgymond az alapok. Ez ha nem tévedek akkor a lite verzió miatt van lebutítva?!
Illetve a fény csík nem fut végig egy 4-5 cm-rel kitakar a felső részén.
Illetve a másik kérdés egy képpel:
A kijelző másnak is ilyen ragasztós, mármint hogy ennyire látszik is a karika felső részénél?Köszönöm
-
Chartmen
csendes tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Meggyőztetek, illetve jó akció is. Már meg is rendeltem
Nagyon szépen köszönöm neked/ nektek a segítséget!Jelentkezem majd ha megkapta a gyerek jövő héten. Mi a benyomás....
-
Chartmen
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
YouTube teszt videók alatti kommentek illetve Facebook-on olvasgatva elég sokan írták hogy nyikorog, csavar problémák vannak, tört itt meg ott. Értékelésben az árukeresőben többen panaszkodtak hogy vissza kellet vinni. Illetve pont a 3 lite-ra írta valaki hogy nem éppen a legjobban sikerült rollerel.
De persze szubjektív az egész kinek mi jön be.Persze, tetszett neki ezért is jött hogy akkor születésnapi ajándéka lenne.
Hogy miért ez a három?!
D28: Talán ezt minőségibb rollernek találom, illetve egy masszív darabnak.
Lite 3: ez állt talán a legjobban a gyereknek
Okai: talán ez a leg gyerek barátabb a maga rengeteg állítási lehetőségévelSzóval teljesen laikus nézőpontok ilyen téren.
Hatótáv téren egy erős 15-20 km teljesen rendben van szerintem, hogy azért nem óránként kelljen tölteni. De inkább pont mivel gyerek a főbb szempont a strapabíróság, és talán nézve ezt a három említett típust a d28 illetve az Okai jobban bizonyul anyaghasználat téren.Mondom ezt úgy hogy kívülről ítéltem meg, amit látok.De ahogy látom a neon lite lesz a befutó.
Köszönöm átnézem a listát.
-
Chartmen
csendes tag
Jogos, köszönöm! Átnézem a véleményeket is itt.
-
Chartmen
csendes tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Pont ma néztem a Médiában is 149.000-Ft a lite. Teljesen elfogadható áron mozog. Mondjuk a gyereket elviszi a LED
De azért én kicsit tovább próbálok látni
-
-
Chartmen
csendes tag
Sziasztok,
Véleményt szeretnék kérni roller vásárlással kapcsolatban.
Fiamnak szeretnék venni, 35 kg, 150 cm magas. Ami a paramétereket illeti.
Gokartozik, illetve van tapasztalata a verseny gokartban is. Ment már nagy Xiaomi rollerrel is.
Tehát van felelősség tudat.
Ami kérdés lenne hogy nézegettem a roller választékot.
A Xiaomikról nem feltétlenül írnak jókat ami az összeszerelést illetve a használatot illeti.
Én amit ki néztem neki :
Ninebot d28
Okai neon es20Szeretnék véleményt kérni jól gondolom-e a választást illetve esetleges más opciót is meghallgatom.
Xiaomi téren a 3 lite lett volna, de azt úgy gondolom el kell engedni.Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest