Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peaceliker

addikt

válasz Dan86 #19164 üzenetére

Na igen, azért írtam, hogy minden nem lesz meg. :) Ár értéka arányosan ez egy faja kis gép én nagyon szeretem. Nekem alap modell van, de nekem gyorsulás fontosabb volt, mint hatótáv (habár tized mp ek vannak közöttük igazából, de megszállotság, az megszállottság :U ).
    Ja meg minimotors nem szenzoros és szinuszos és előző gépeim azok voltam, így a pro-t elengedtem, pedig abban gondolkodtam egy jó ideig. Mondjuk mantis-on belül, de a renszer ugye ugyan az bennük. Az mondjuk hozzá tartozik, hogy warit is csak azért vettem, mert volt jó árban egy eladó. Akkor utána olvastam és elkapott a must have értés.

De imádom, marha jó gép. Enyém engem picit szivat elektronikailag, de alap modellek sajátossága mondhatni, meg most már nemsoká kész. :))

Neked sok balesetmentest :)

szerk: ha terepezel, meg a balesetmentesről jut szembe. Érdemes hátsó két rugót csavart kiszedni, helicoil-al menetet javítani és csavar vissza. Hátsó felfügegsztés ki tud szakadni, néha még terep sem kell hozzá. Már ha a 2022-es modell, amiben keményebb a hátulja (hosszabb rugó került be). Ha nem ez a változat, azt onnan fogod tudni, hogy nagyobb berugózásnál bele fog érni a gumi a sárvédőbe... ez a két opció van :W :Y

• Peaceliker

addikt

válasz Dan86 #18693 üzenetére

Blade re folyt a nyálam nagyon. 2 dolog, ami miatt elengedtem: súlya (40kg+ elvileg), de fő ok, hogy alkatrész 0...alig van hozzá valami, ami nagy para.

Warrior dh gaten 600k kb, alin 670 vagy mennyi táskával :))

• Peaceliker

addikt

válasz Dan86 #18690 üzenetére

Igeb6, így szűkül a kör.
    Amúgy mantis meglepően masszív. Nem gondoltam volna, zero 10x hez képet fing, de mégis meghajlok előtte és azt mondom, hogy faja. Vedd bátran.
    Mantis King marha jó lenne 100 szempontból (kintről 780k kb), de kormány úgy fest gboosteres lett, többeknek törik nyaknál. Sima mantis nem ilyen.
    De menet stabilitásra sokkal jobb a warrior x. Úristen olyan masszívan van át úton, hogy egyszerűen néha nem hiszem el, már én rangatom össze vissza, hogy biztos rá lehet venni, hogy ne legyen stabil a futás... De nem lehet :DDD
    De 36 kiló és "csak" 21ah. Mondjuk gear 2 ben max 5oet megy, annyival sztem bőven tudhat 40km t. És nagyon harap. Ha úgy kapja el emeli az elejét, elöl állandóan kapargat a kerék (na azért nem burnout, de meg meg csúszik intenzív gyorsulás közben, kanyarba okosan!!!). Mondjuk mantis (nekem nem is pro volt) elég erélyes. Sokkal harcosabb mint g3ad. Onnan tudom, hogy próbáltam csak hátsó kerék hatással... Na úgy fing. 2 dalban meg marha jól megy.

De portability first. Nagyon nagyon fontos szempont. Amikor meglett wari és beraktam a kombiba egyből az ugrott be, hogy mi a francnak cseréltem le mantist :W
    De nekem még befér... Nehéz, derekam szar, de még ez a 36 kiló éppen. Vonatra már nem tenném fel. Mantist simán. 29kg és kormány beakaszthato lecsukva, viszed mint egy nehéz xiaomi t. Imádtam.

Nézz meg egy mantist, próbáld ki. Jó gép szerintem. Biztos van jobb, de ennyiért nincs. 600ba van fent garis pro, abban 24ah akku már hatótávot is tud értelmeset.

• Peaceliker

addikt

válasz Dan86 #18686 üzenetére

Szerintem amiket szabtál feltételek ütik egymás. A súly, hatótáv, sebesség, ár, új. Ez így nem lesz meg.
    Ami árba bele fér az mi? Mantis 10 meg wolf warrior x asszem, tán más nem is. Ezek közül egyik sem megy 70et (wari x 65 öt tud), de ha téped (úgy isten igazán neki) akkor jó ha 30km kijön. 40-50es tempóval lehet megvan 40km.
    Mantis 29 kiló, wari már 36. Ahhoz hogy 70el 40km meglegyen sztem kell 35ah akku. Pl wari 11+ tudja ezt, 48kg. Mondjuk egy laotie mindenbe belefér (ti30 vagy rokona)... 46 kiló. 750 be rendberakottat kapsz (értsd értelmes szabi és újra van építve, amit újra kellett).

Ha 30 kiló, akkor tán csak a mantis. Pro t kapni nem sok km el garival 600 körül. Újat már csak kintről, se az 700+ sztem jobb egy kicsit használt itthon garis
    Vagy kintről mantis King. 800k kb. 65 körül fog menni az is, agyon tépve akár 40km is kijöhet. Bár nem tudom, azért azt látni kell, hogy 50 el pl 20km fölött wari 55voltra esik, 58al már 52 re. Szóval ha 50el megy az ember lehet 2x akkora lesz a hatótáv mint 65-70el.

Én hirtelen ezt így látom :R

• kovipetiii

csendes tag

válasz Dan86 #18646 üzenetére

Dualtron Victor - 60V - 24AH AKKU - 4000W Dual Motor ( Future Board hungary-nál ) nagyon jó gép.

Új hozzászólás Aktív témák