- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
csokaym #8628 üzenetére
Köszi megnézem az X6-ot arról hátha több teszt akad YT-on!
DigitXT
Nem a fő célom hogy gyorsan menjek, azért írtam a 45km/h-t mert mondjuk az fel tud menni egy átlagos emelkedőn 30-cal, az a roller meg ami 25km/h-t tud az meg mondjuk 15-tel. Szóval azért egy nyugger az elektromos "kocsival" ne hagyjon le.
Nagyon többet nem szeretnék beleinvesztálni de most jelentkeztem egy FB csoportba ahol elvileg nagyon sok elektromos roller van, ha lenne mondjuk egy alig használt jobb típus akkor lehet megvenném azt. Bár elsősorban újat szeretnék.csokaym
Írtam mailt nekik is, köszönöm a tippet lehet hogy rákérdezek! DigitXT-nek amit írtam választ abba benne van hogy miért szeretnék olyat ami legalább ennyit tud. Nem a sebesség a fő cél, csupán az hogy emelkedőn ne haljon meg alattam.
Helyben az azt jelenti hogy 2-3km maximum, több nem. Ez pont az a táv amiért az autót nem érdemes beindítani, viszont lesétálni meg lusta vagyok. Főleg úgy hogy a fő út tavaly kapott új aszfaltot és kis túlzással olyan mint a Hungaroring.
Vidéken lakom egy 4-5k fős faluba + kertes ház így a hurcibálás nem gond. Tehát nem a 5. emeletre kell felvinnem lift nélkül.
Nyilván nem gond ha van bőven erőtartalék mert 3-400 körül láttam olyat ami 2000W-ot is tud használtan, de amit említettem is hogy elsősorban újat akarok, viszont ha szembejönne egy nagyon jó ajánlat akkor használtba is beleugranék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest