Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Skynet258

veterán

válasz Laca1212 #7439 üzenetére

Nekem ugyan Pro 2 van de ha jól rémlik akkor anyaghasználatban/minőségben ugyanaz a két roller. Ár értékben szerintem jók. A 20km/h is elég lehet bár néha már gondolkozom a custom firm-en, hogy legalább 30-cal tudjak menni ha úgy van. :DDD
    Én azt mondom ha papíron elég a tudása akkor első cuccnak jó lehet, aztán miután ezt kitapasztaltad és tudod miből szeretnél többet, a másodikat (ha úgy alakul) már célirányosan választod. ;)
    Két dolog ami a marketing anyagokban nem (vagy szépítve) szerepel: emelkedőre felejtsd el mert gyenge a motor, illetve a hatótáv is várhatóan kevesebb lesz a papíron lévő adatnál. Plusz ez utóbbi függ a súlyodtól is, de még a hőmérséklettől is (hidegben nem úgy teljesít az akksi mint mondjuk 25 fokban).
    Nézz róla teszteket, és le fogod tudni szűrni a tudása elég-e neked.

Én általában feljebb lövök az aktuális igénynél mert azt vallom aki kétszer költ, többet költ... Lehet most nem gondolsz rá, de nyáron mondjuk mennél hosszabb utakat, kevés ez a hatótáv... veheted az újat. Kevésnek érzed majd a 20km/h maxot... veheted az újat, és így tovább.

Maga az eszköz jó, azzal nem lesz problémád. :K

Új hozzászólás Aktív témák