Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Garry84: Sumák aprós?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Laca1212 #7439 üzenetére
Nekem ugyan Pro 2 van de ha jól rémlik akkor anyaghasználatban/minőségben ugyanaz a két roller. Ár értékben szerintem jók. A 20km/h is elég lehet bár néha már gondolkozom a custom firm-en, hogy legalább 30-cal tudjak menni ha úgy van.
Én azt mondom ha papíron elég a tudása akkor első cuccnak jó lehet, aztán miután ezt kitapasztaltad és tudod miből szeretnél többet, a másodikat (ha úgy alakul) már célirányosan választod.
Két dolog ami a marketing anyagokban nem (vagy szépítve) szerepel: emelkedőre felejtsd el mert gyenge a motor, illetve a hatótáv is várhatóan kevesebb lesz a papíron lévő adatnál. Plusz ez utóbbi függ a súlyodtól is, de még a hőmérséklettől is (hidegben nem úgy teljesít az akksi mint mondjuk 25 fokban).
Nézz róla teszteket, és le fogod tudni szűrni a tudása elég-e neked.Én általában feljebb lövök az aktuális igénynél mert azt vallom aki kétszer költ, többet költ... Lehet most nem gondolsz rá, de nyáron mondjuk mennél hosszabb utakat, kevés ez a hatótáv... veheted az újat. Kevésnek érzed majd a 20km/h maxot... veheted az újat, és így tovább.
Maga az eszköz jó, azzal nem lesz problémád.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Macska topik
- Projektor topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Borderlands 4
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest