Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Hát kezdjük ott, hogy:
Hazahozott (ellentétben a Kugoo-val), másrészt fent nem ázhatott be, mert esővédő volt rajta. Harmadrészt a Kugoo-nál ugye nekem az akkumulátor indikátora elszíneződött, aztán kiderült, hogy az akkumulátor jó, megvásárolták, nem jött rá panasz. Negyedrészt, azóta töltöttem, nem volt gond. Ötödrészt azóta mentem is vele, applikáción keresztül is monitoroztam, minden rendben volt. Vágom én, hogy alattad megnyekkent egy roller hetek múltán, de én optimistán állok a jövőhöz, meg ugye nem kell felelevenítenem a Kugoot forgalmazó srácok is annyira szerették az angol szófordulataimat, hogy elküldtek darabokban kb egy teljesen új rollert
Amire ma is Bhüszke vagyok, és még jól is jártam. Igaz Kugoo-n azóta sem álltam. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem a Xiaomival is hamar megtalálnám a közösnevezőt 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amire ma is Bhüszke vagyok, és még jól is jártam. Igaz Kugoo-n azóta sem álltam. Csak azt akartam mondani, hogy szerintem a Xiaomival is hamar megtalálnám a közösnevezőt