Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

myckey
veterán
válasz

Thunderzolee

üzenetére
						500 ezer körül az még sztm reális is lehet, mert ezt a 300-at hasraütésre mondta be, nekem sem volt sok fogalmam az árakról. Spórolni akar, és reálisan tudna is ezzel, tehát több befektetés is megtérül, csak idővel arányosan, egyenesen.
Akkor G2 és DHGates rendelés mer olcsóbb és gyorsabb. Aztán Inmotion S1
Esetleg Mantis Dual, de az nem tömegbarátBP agglomeráció, elmondása alapján van párhuzamosan kiépített út, mindenhol , ahol tudja is használni ( nem autópálya ám, vagy fő út

Ezt én is mondtasm neki, hogyan gondolja hogy majd kocsik között....de értette is.De akkor meg kell nézni az 50km/h képességű pálcikákat is?
én nem akarok rollerezni

Jogos, amit én láttam eddig a rollerekből...hát nekem sem esne jól, ha átszambáznék velük a magyar közúthálózatban fellelhető csapdákon és egyebeken.

Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
 - Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
 - DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
 - DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 1 akku, Goggles N3 szemüveg
 - Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!

- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
 - Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő