- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
Thunderzolee #24034 üzenetére
500 ezer körül az még sztm reális is lehet, mert ezt a 300-at hasraütésre mondta be, nekem sem volt sok fogalmam az árakról. Spórolni akar, és reálisan tudna is ezzel, tehát több befektetés is megtérül, csak idővel arányosan, egyenesen.
Akkor G2 és DHGates rendelés mer olcsóbb és gyorsabb. Aztán Inmotion S1
Esetleg Mantis Dual, de az nem tömegbarátBP agglomeráció, elmondása alapján van párhuzamosan kiépített út, mindenhol , ahol tudja is használni ( nem autópálya ám, vagy fő út
Ezt én is mondtasm neki, hogyan gondolja hogy majd kocsik között....de értette is.De akkor meg kell nézni az 50km/h képességű pálcikákat is?
én nem akarok rollerezniJogos, amit én láttam eddig a rollerekből...hát nekem sem esne jól, ha átszambáznék velük a magyar közúthálózatban fellelhető csapdákon és egyebeken.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest