Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
válasz
Silentfrog #23167 üzenetére
Köszönöm! Végre valaki! Minden hülyének nézett, hogy a vezeték hogyan zöröghet a kormányrúdban. Én Ninebot-nál tapasztalom ugyanezt.
Milyen anyaggal tekerted körbe? Nekem az a gondom, hogy nem érem el a teljes vezetékhosszt felülről. Ezt te hogy oldottad meg?
-
PociAti
őstag
válasz
Az enyém sajnos kicsit zörög. A hajótest végéből jön valami kongó műanyag hang, ha rámegyek egy kátyúra.
Szétszedés nélkül azt mondanám, hogy az akkumulátorház alatt (vagy felett) van 1 mm-nyi hely, és annak hátsó része nekiütődik, nekiverődik valamihez. Nem ismerem a gép szerkezeti felépítését, lehet valami haszontalan elem zörög, de a hangja alapján talán nem az akku, mert az nem kong. Ez valami üreges elem lehet, mint a töltő vagy a BMS. Magyarán nem tudom mi lehet az.Szoktam látni más Okai Neon Lite tulajokat, gondoltam leintek majd egyet és kölcsönkérem majd egy körre az övét. (Akinek csak egy ilyen rollere volt, az nem tudhatja biztosra hogy ez normális "jelenség" nála, vagy szerelési probléma.)
-
tsilver
aktív tag
válasz
nálam semmi nem zörög lite-on. igaz nem macskakövezek meg hasonló
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest