Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• glaci

őstag

válasz Somatom #18775 üzenetére

Ezt meg tudom oldani menet közben?
    Tehát, hogy az út egy részén megyek 25 -el, majd amikor olyan helyre érek, akkor 10 -el, majd mondjuk 20 -al, majd 15 -el? Szóval a kérdés, hogy át tudom úgy állítani, hogy haladok és közben balesetveszélyes sem vagyok a nyomkodás miatt? Mert akkor nekem ez is megfelelne. Sőt ... Olvasom itt az akaratlan bekapcsolásokat meg a kikapcsolhatatlanságokat, ez eléggé illesztő ...
    (Még mindig nem tudom, hogy hogyan működik, de tudatlanul azt gondoltam, hogy valahogy bekapcsolom, majd vagy kikapcsolom és gurulok vagy a fékezek és akkor magától megteszi a kikapcsolást.)

Olvastam a tesztjét, ott azt írták, hogy ha fékezek, akkor villannyal (E-ABS) és dobfékkel is fékez.
    Máshol meg azt olvasom, hogy a fék csak dobfékkel fékez és a villany az menüben kapcsolható, de akkor nem lehet vele gurulni, mert gázlevétel esetén egyből fékez. (Ezt nem tartom valami jó konstrukciónak. Fékkarral vezérelve sokkal értelmesebb lenne ...) Mindenesetre mivel nem látok elektromos bekötést a mechanikus fékrendszeren valószínűleg a tesztben írták rosszul.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés